Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да изберете една компания Home Аларма мониторинг

Мониторинг компании използват специални телефонни линии , компютри и обучен персонал, който да бди над система за домашно сигурност и призовават съответните органи, ако алармата изгасва. Има една месечна такса за услугата. Тъй като качество и опит , може да варира значително в отделните компании за мониторинг , да се направят някои домашното , преди да изберете one.Things ви е нужно
прозоречни Ключове
въглероден окис детектор
Fire Detector
Motion Sensor

Покажи повече инструкции
Провеждане на предварително проучване е.
1

Свържи се с Националната асоциация Аларма СОТ & Fire . Помолете ги да ви предостави копие от брошурата "Safe и звук : Вашият пътеводител за Home Security ", и поиска списък на компаниите-членки във вашия район

2

Прочетете брошурата и да се запознаят . себе си с някои основи за дома за сигурност и термини, използвани от индустрията . Посещение на сигурността на уеб сайтове за повече информация .


3

Попитайте Вашия застрахователен агент , приятели и съседи за реферали.

4

Обадете няколко фирми в списъка , че National крадец & Fire Alarm Association предоставя , както и фирмите , препоръчани от вашия застрахователен агент , приятели и съседи. Попитайте дали техните служители са обучени и сертифицирани от Националната асоциация Аларма СОТ & Fire и дали те участват в инсталационната програма за сертифициране на качеството . Попитайте дружества, ако те имат съответните държавни и /или местни лицензи.

5

Свържете се с отдела на местната полиция отдел за предотвратяване на престъпността , държавни лицензионни агенции , агенции за защита на потребителите и на Бюрото за по-добър бизнес . Запитване за състоянието на дружествата , които се обмисля .

6

Тесен избора си до около три или четири компании.

7

Обадете фирмите и организира посещение от представител в момент, когато всички членове на семейството ви могат да присъстват . Представителят трябва да знае начина на живот , за да се определи какви компоненти да се използват в системата. Вие искате да бъдете сигурни, че всички членове на семейството напълно да разберат как да работят в системата на представителя ще препоръча .


Среща представител
компания е. 8

Попитайте представителя как дълга на компанията е в бизнеса .

9

Попитайте дали фирмата използва Underwriters Laboratory (UL ), изброени оборудване и дали самата станция за мониторинг е UL сертифицирани.

10

Посъветвайте се с представителя за програми за обучение на компанията. Има оператори мониторинг , технологични съветници и търговски представители , обучени в операцията и инсталирането на оборудването , как да се изработи система за потребителски сигурност и как да се справят с проблеми за отстраняване на неизправности ?

11

Попитайте дали станцията за наблюдение е отворен 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата , и ако фирмата има отдел за обслужване на клиенти , който е отворен 24 часа в денонощието , седем дни в седмицата .

12

Попитайте дали фирмата има резервно мониторинг център. Ако основният център изпитва проблеми със захранването , вие искате да сте сигурни вашия дом все още ще бъде наблюдавано .

13

Попитайте дали центърът за наблюдение е вграден съкращения за своите електрически , компютърни и телефонни линии. Ако нещо се обърка, съкращенията гарантира, че центърът може да продължи да извършва мониторинг .

14

настояват, че представителят инспектира дома си и да направи препоръки и един цитат, в писмена форма. Помолете представител да обясни защо той или тя прави препоръката , както добре. Един добър , лесен за следване обяснение е добър знак, имаш работа с опитен човек и честен компания.


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082482.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.