Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да изберете Sensor за вашата система за домашно сигурност

сензори Home сигурност включват датчици за движение , стъклени -чупене детектори, врати и прозорци ключове, въглероден окис детектори и детектори за дим и топлина . Не е нужно да използвате всеки сензор да имат сигурен дом , нито пък трябва да се използва сензор във всяка част на къщата си. Стратегически поставянето ще направят job.Things ви е нужно
Glass Breaking Sensor /детектор
Door превключватели
прозоречни Ключове
въглероден окис детектор
Motion Sensor
Мониторинг Company
Alarm System контролни панели
Аларма клавиатури
Аларма Сирени
Алармени системи
Heat и датчици за дим на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
провеждайки всички предварителни изследвания

1 < р > Survey вътре и извън дома си . Определете близостта на дома си на съседите и на улицата. Да съседи и минувачи имат ясна представа за прозорци ? Кои прозорци не се наблюдават ?

2

Решете кои врати и прозорци ще се контролира от сензор . Вие трябва да изберете прозорци, които не са от гледна точка на улицата , в задната част на къщата , в тъмните ъгли на къщата и скрити зад храсти.


3

Помислете за семейството ви начин на живот. Имате ли голям домашен любимец ? Смятате членове на семейството често търсят среднощна закуска или се върне у дома след като всички останали е заспал ?


Избор на сензорите

4

Изберете достатъчно ключове за врати за покриване на всички влизането вратите на вашия дом. Ключове за врати са често магнитни ключове . Когато вратата се отвори, една верига е прекъсната , и системата за сигурност е спънал .

5

Определете колко прозорци ключове ще имате нужда . Не е нужно да покрие прозорци, които могат да бъдат наблюдавани от съседите или от улицата . Също така имайте предвид, че сензорът за магнит открива прозорец се отваря , а не да се счупи .

6

Проверява колко зони вашата охранителна система ви предоставя . Като се има предвид , че всеки сензор е зона , можете да използвате всички прозореца превключва искате без да се надхвърлят възможностите на зоната на системата за сигурност?

7

Използвайте стъклени -чупене детектори за някои от стаите , вместо прозорец ключове, за ограничаване на броя на сензори , които използвате. (One стъкло -чупене сензор може да покрие всички прозорци в една стая . )

8

Използвайте сензор за движение за покриване на стълбището към втория етаж, или коридор за областите спалнята. Ако имате домашен любимец, инсталирате сензора малко по-високо , така че няма да се спъна с домашния любимец . Някои датчици за движение се прави разлика между домашен любимец и човек .

9

Включете клавиатурата горе или надолу по коридора в близост до спалните , така че член на семейството може да изключите сензора за движение , ако той или тя има копнеж за закуска .

10

Поставете клавиатурата в близост до входната врата, така че държавите- аа семейството, който се завръща у дома след като всички останали е заспал да изключите сензора за движение. С клавиатурата също в непосредствена близост до спалните , членът на връщане семейство може да се превърне датчика за движение назад , преди да влезе спалня.

11

Помислете включително детектор на въглероден оксид , ако вашия дом разполага газ комунални услуги и /или съседна затворен гараж . Тези устройства използват електро - химични средства за откриване , за да усети въглероден окис и обикновено се поставят в близост до газ, пещ и кът за спане .

12

Помислете включително детектор на огън /дим /топлина.
< Бразилски>От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082481.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.