Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да инсталирате сензор за движение в дома си

Има два вида сензори, разработени за откриване на движение в една стая на дома - пасивен инфрачервен датчик ( PIR ) и сензорни технологии с двойна технология , която включва пасивен инфрачервен и микровълнова печка. Бюджетни съображения ще повлияят вашите choice.Things ви е нужно
литиеви батерии
Motion Sensor
електрическа бормашина /асорти Bits
Fish Tapes
Multiuse винтове
отвертка Задава
<Бразилски > Покажи повече инструкции
Избирането на сензора MarketBook.bg: 1

Проучване дома си и се определи къде имате намерение да постави датчик за движение .

2

Изберете райони, където един нарушител е вероятно да отида. Общи места са в коридор или стълба .


3

забравяйте, че един пасивен инфрачервен датчик за движение засича топлината. Премахване на петна , където трябва да се стремят към топлинни отдушници , радиатори, отворени прозорци, където слънчевата светлина грее през или прозорци, където фарове на автомобил често светят през нощта .

4

Изберете двойна технология сензор, който включва микровълнова фурна , така и инфрачервени елементи , ако се стреми сензора е проблем.

5

изберете или твърд - кабелен или безжичен сензор за движение , който ще зависи от това дали имате система трудно жична или безжична сигурност .

6

Пробиват се отвори в стени и маршрутни проводници в и извън стените на контролния панел , ако имате твърд - жична система.

7

получите достъп до източник на енергия за безжична движение сензор . . Някои инфрачервени и двойна технология датчици за движение , обаче , идват с литиева батерия, която захранва


Инсталиране на сензора на MarketBook.bg 8

Съберете следните инструменти : бормашина, отвертка , винтове , инструменти за рибите жици през стени .

9

прочетете инструкциите за инсталиране , които идват със сензора .

10

Вземете под внимание указанията и как възнамерявате да се стремят сензора.

11

Mount сензора към стената с помощта на бормашина и винтовете. Не забравяйте да се стремят пасивен инфрачервен датчик за движение, далеч от източници на топлина .

12

Route жицата на сензора (ако това е трудно жични сензор ) по протежение на перваз и /или през стените, за да на контролния панел.

13

Свържете проводник към подходящия вход . Ако сте с помощта на безжичен сензор за движение , може да се наложи само да маршрут жица към източник на захранване . Ако безжичният сензор включва също литиева батерия, няма да се налага да маршрут всички кабели на всички.

14

Регулирайте микровълнова елемент , ако сте с помощта на двойна технология сензор за движение, който включва микровълнова печка и инфрачервена .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082480.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.