Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да изберете Full -Service Home Alarm Company

Когато искате да защитите дома си с малко повече от врата и прозорци брави , може да искате да разгледа електронна система за сигурност. Повечето системи са продадени и инсталирани от специализирани фирми, които имат персонал от служители , специално обучени за работа . Въпреки това, не всички фирми са равни по отношение на качеството и уменията те offer.Things ви е нужно
Мониторинг Company

Покажи повече инструкции
провеждайки всички предварителни изследвания

1

Свържете се с Националната асоциация Аларма СОТ & Fire ( alarm.org ) . Попитайте персонала да ви предостави копие от брошурата "Safe и звук : Вашият пътеводител за Home Security ", и поиска списък на компаниите-членки във вашия район

2

Прочетете брошурата и . разгледайте Свързани eHows изброени тук . Проверка на търсачки като Google или Yahoo за сайтове и да се запознаете с някои основни положения за дома за сигурност и термини , използвани от индустрията.


3

Попитайте вашите застрахователен агент , приятели и съседи за реферали.

4

Call няколко фирми , включени в списъка , че Националната асоциация Аларма СОТ & Fire предоставя , както и фирмите , препоръчани от вашия застрахователен агент , приятели и съседи. Попитайте дали техните служители са обучени и сертифицирани от Националната асоциация Аларма СОТ & Fire , както и дали те имат подходящо състояние и /или местни лицензи.

5

Свържете се с отдел за предотвратяване на престъпността с местния полицейски участък , да се посочи лицензиране агенции , агенции за защита на потребителите и Бюрото за по-добър бизнес . Запитване за състоянието на дружествата , които се обмисля .

6

Тесен избора си до около три или четири компании.

7

Обадете фирмите и организира посещение от представител в момент, когато всички членове на семейството ви могат да присъстват . Представителят трябва да знае навици в начина на живот , за да се определи какви компоненти да се използват в системата , и искате да бъдете сигурни, че всички членове на семейството напълно да разберат как да работят в системата на представителя ще препоръча .


Среща представител
на Дружеството
8

Настояват , че представителят инспектира дома си и пиша за определяне на неговите препоръки и ценова оферта .

9

Предизвикайте представителя за препоръките, той или тя прави . Помолете представител да обясни препоръката. A добро обяснение го прави по- вероятно, че си имаш работа с качество фирма.

10

оценява всички вас информация , събрана по време на предварителното проучване и изберете компанията, с която сте най-комфортно . <Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082476.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.