Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да тествате крадец алармена система

Вашият крадец алармена система няма да пази си, ако тя не работи правилно . Бъдете сигурни, за да тествате вашата система за сигурност месечно , най-малкото . Но не забравяйте да го направя така - фалшиви аларми струват на потребителите и търговските дружества хиляди долара на година . Пропуски във вашата алармена система и фалшиви аларми могат да бъдат избегнати , ако знаете правилния начин да се тества един крадец алармени system.Things ви е нужно
система за сигурност : вашият наръчник на MarketBook.bg Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

Прочетете инструкциите . Прочетете инструкциите . Прочетете инструкциите . Водещата причина за фалшиви аларми не е напълно да се разбере как работи системата .

2

Погледни в Таблицата на съдържанието или индекса за секция , извършваща . Прочетете раздела продължение на няколко пъти, за да се уверете, че знаете точно какво да правя.


3

Уверете се, че знаете как да се разоръжи алармата . Съхранявайте кодове изкл или ключ за защита на една ръка разстояние , или се уверете, че някой, който ги знае наизуст е у дома , когато се тестват.

4

Обадете се на вашия доставчик на услуги. Когато се колебаете , обадете се . Те могат да ви преведе през процеса и да се обърне главите , ако нещо се обърка с вашата система .

5

Нека всички в къщата , че сте на път да изпълните тест. Избягвайте ненужните инфаркти и пролята напитки с оглед на останалата част от семейството си внимателен предварителен знак .

6

Затваряне и заключване на всички защитени врати. Представи си, че сте на път да напусне къщата и искат тя да бъде защитена .

7

Run пробната експлоатация на вашата система. Когато всичко е готово , давай напред и удар в ключовете за да активирате режима на тест.

8

Тествайте всеки сензор . Някои системи за систематично ще ви кажа , които сензори, за да се провери . Отиди в цялата къща си спъване всеки сензор да се уверите, сигналът към контролера е силна. Слушайте за алармата , когато ви пътуване сензор MarketBook.bg: 9

Тест детектори за дим и топлина сензори. Не забравяйте да натиснете бутоните за изпитване на вашите детектори за дим . Ако имате топлинен сензор , разтривайте ръцете си заедно в продължение на 30 секунди и след това се поставя ръката си върху сензора, за да се види дали тя отговаря .

10

Re- активирате системата . Когато тестът приключи , де - активиране тестов режим и повторно активирате системата .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082471.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.