Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да се подготвим вашия дом , когато си тръгнеш на почивка

излизате от дома си без надзор може да бъде малко по- тревожен и често се създаде напрежение , когато трябва да бъде релаксиращ . След предпазните мерки в тази статия трябва да ви позволи да изчистите ума си , да се отпуснете и да се насладите на вашето пътуване ! Нещата ще трябва
излишни ключове за входната врата
таймери за радиостанции и светлини
Катинари за порти <Бразилски >
Показване повече инструкции

1

Информирайте вашите съседи на точните дати ще се отиде на почивка. Помолете ги да следят за подозрителни действия около дома си .

2

Оставете ключ за входната врата и номера за спешни повиквания за вашата ваканционна дестинация с доверен съсед или приятел, който е склонен да гледате вашия дом и влиза ако е необходимо.


3

Ако ще се отиде повече от два до три дни , да предприеме мерки, за да имат вашия вестник и доставки поща спрени или качват от доверен съсед или приятел. <Бразилски >
4

Задайте автоматични таймери за различни светлини вътре и извън къщата. Поставете ги за вашия телевизор и радио , както добре. Това ще създаде илюзия някой е у дома.

5

Съхранявайте климатика или парното , но настроите термостата така, че да пести енергия , като не работи толкова често . Студеното време изисква нагревателя да се настрои на по-ниска степен . Горещо време изисква климатика да се определи по-висока степен .

6

Ако ще се отиде за по-дълъг от една седмица, премахване на елементи от хладилника , които могат да развалят . Поставяйте тези неща в един външен гараж съд . Попитайте някой съсед да го извади от вашите определени боклук ден .

7

Ако ще се отиде повече от пет дни , да предприеме мерки, за някой, който да отрежа трева . Може да е необходима тази услуга само по време на пролетните и летните сезони .

8

Mute звъненето на телефона, така неприети повиквания остават незабелязани за другите. Ако имате телефонен Maching , изключване на звука , така че никой не може да чуете обаждащия се оставя съобщение .

9

Заключете вратата на гаража. Ако вратата има устройство за автоматично отваряне , изключете го .

10

Заключете всички врати и врати на вашия имот.

11

да пестите вода и предотвратяване на наводнения, се уверете, че всички кранове в и извън дома са изключени и няма вода капе . Ако замразяване време е в прогнозата , оставете кранчетата леко капе и кабинета вратите отворени за да се предотврати счупени тръби. Можете също да помолите някой се доверите , за да включите кранчетата , ако се очаква замразяване .

12

поставяйте никакви ценности в заключена безопасно или сейф депозит.

13

Ако е възможно , да оставите колата в алеята , или помолете някой съсед да паркират там от време на време .

14

Направете минете през полето , преди да напусне , за да се уверете, че не сте пропуснали някоя от тези стъпки. Направете списък чек от тези стъпки и отмятайте всяка позиция , докато се разхождате из вашия дом .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082466.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.