Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да инсталирате Detector Предложение Home Security

детектор A дома за сигурност на движението може да възпре престъпността и ви предупреждава, когато някой се приближава дома ви . Обикновено , датчици за движение за домашно сигурност включват наводнения светлини, които се обръщат , когато някой или нещо се задейства детектора за движение. Няколко прости стъпки, ще имате по пътя си към пълна сигурност у дома , като се започне с инсталацията на движение активира осветление. Прочетете, за да научите more.Things ви е нужно
отвертка
Замажете

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването към веригата , върху която работите в прекъсвача кутията или бушона главната .

2

Премахнете съществуващия устройството и да използвате дупките за винтове на старата покривна плоча да съвпада , където са необходими дупките по новата. Може да се наложи да използвате винт дупки на чук на изчакване. Ако е така , не забравяйте да запечатате неизползваните отвори с запушване за да се предотврати изтичане на вода .


3

Издърпайте проводниците от къщата през плочата тела и да започне свързването на проводници . Свържете черно до бяло и черно до бяло , обезпечаване всеки с тел гайка . Ако е налице основание тел, я прикрепете към съединителната кутия .

4

Tuck всички кабели обратно в разпределителната кутия и поставете лампата над него, така че винтовете идват през отворите плоча на стената. Завийте място .

5

Изключете захранването отново и инсталирате нова крушка.

6

Регулирайте детектора за движение , като се стреми обектива към района, в който можете желаете да открива движение . След това се регулира фаровете ( при използване на дизайна на наводнения светлина ) към посоката, в която желаете да светне .

7

Тествайте вашата ръкоделие от ходене през зоната на сензора.


< Бразилски>

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082465.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.