Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да спечелим една Trip -Wire Alarm

Алармени системи могат да бъдат много скъпи и най-вече за вътрешни приложения . На открито можете да използвате много прости аларми, за да ви предупреди за приближаването на другите. Един от най-простите и най-ефективните е трип- тел линия, пристрастен към някакъв механизъм на Ви предупреди за подход на някого . Използвайте ги , когато сте в пустинята, за да ви предпази наясно с нарушители , независимо дали те са човешки или животински . Инструкции

1

Изберете място, където да зададете пътуване жицата . Трябва да се намери място, където някой ви приближава ще трябва да ходи. Тъй като те подмине , краката им ще се изравнят на линията и да се спъне на алармата . Мястото трябва да бъде там, където линията ще бъде невиждано в един случаен поглед .

2

Вземете единия край на пътуването на линия и да го прикрепите към фиксирано място . Това място може да бъде дърво , корен или скала . Той просто трябва да бъде достатъчно стабилна , така че той няма да се движи, когато пътуването линия дърпа на алармата, като къса крак .


3

Опънете линия през пътя и я закрепете към аларма. Алармата може да бъде низ от шумни кутии или тя може да бъде , че ще прозвучи сирена , когато линията се активира алармата . Алармата трябва да бъде автономен , но да бъде достатъчно силен, за да ви уведомим , че някой е минал по него. За това приложение , серия от консервени кутии илюстрира принципите .

4

String консервени кутии в цяла уеб мрежа висяха между две дървета. Когато алармата се активира , кутиите ще вдигат шум , тъй като те удари един на друг.


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082462.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.