Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да изгради своя собствена Датчици за движение

Изграждане на система за откриване на движение може да бъде много прост много сложно , в зависимост от това, което сте избрали. В тази част ние ще разгледаме някои от вашите възможности . Някои от тях са добри , когато сте в една щипка (или бюджет щипка ) и някои доста по - depth.Things ви е нужно
Cord е. големи метални шайби ( или сода кутии )
бебе Монитор е. Черно Tape
Spray Paint (по желание )
Motion Detector Light

Покажи повече инструкции
String система ( Най-евтиният /бързият /краткосрочно решение )
< The Бразилски> 1

Измерете разстоянието от мястото, където нарушители могат да влязат . Вие ще искате да използвате най-далечните краища , както и каквито и да било общи входове (прозорци , врати и т.н.) в района. Не забравяйте да добавите най-малко 2 -инча до номера , за да остане място за завързване на разстояние .

2

Отрежете кабелите до необходимата дължина (и) . Използвайте солидна кабел, който не ще щракне , когато някой влезе в него. Също така е най-добре да се използва кабел, който е една солидна , цвят - по-тъмни . Да не се използва линия за риболов , то ще се счупи .


3

Вземи парчета метал с дупки през центъра . Големи шайби от железарския магазин ще направят , но ако наистина сте натиснат за време нарязани сода кутии наполовина и внимателно пробие дъното с ножица .

4

String кутиите върху кабел и изравнителен кабел към Арес , че вече сте избрали.

5

Дръжте под ухото навън за шумоленето на контейнерите.


The Baby Monitor ( Евтините /Трудно е да се открие )

6

отидете в местния магазин отстъпка и закупуване на бебе монитор , подобно на едно родителите биха използвали , или , ако вече притежавате един го извадя . Поставете батерии в и се уверете, че мониторът работи.

7

Използвайте парче черна лента за покриване на всякакви дисплей светлини на монитора. Също така, ако мониторът е бяла , може да искате да се пръска боя монитора тъмен цвят. Просто бъдете сигурни, за покриване на високоговорителите , както и всички отвори в корпуса с тиксо преди да рисувам.

8

Поставете монитора бебе в дискретен място в зоната, която желаете да наблюдава и пази края на радиоразпръскването с вас . Ако зоната е голям, вие ще искате да обмислят използването на няколко монитора .

9

Слушай за шумове , които показват някой е в района.


Motion Detection Light (Повече Скъп /Long Term )

10

Отиди до железарския магазин . Купете си движение откриване на светлина. Изборът между жична или безжична модел е въпрос на лично предпочитание и вашия комфорт с работа с кабели.

11

Изберете място . Това трябва да бъде в зоната, която искате да наблюдавате - за предпочитане един ъгъл - и на място, с най-широк поглед , колкото е възможно - . Безпрепятствено от стени или други големи обекти

12

Отворете кутия и внимателно прочетете инструкциите на производителя за това как да инсталирате и използвате светлината движение.


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082461.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.