Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да деактивирате Аларми

Има много различни видове аларми в света. Някои от най-популярните алармите защитят домовете и автомобилите от кражба и откриване на дим. От време на време , или поради неизправност или други непредвидени проблеми , може да се наложи да изключите тези аларми. Всеки сигнал за тревога има различен процес блокирането . Но всички те са сравнително лесни за perform.Things ви е нужно
Crowbar
закачалка
Телени резачки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Забранете вашия дом аларма , използвайки дезактивиращ код . Всеки дом аларма има уникален код, който ще го предпази от звучене . Въведете този код в главния панел и натиснете след това " Enter" . Това ще деактивира алармата.

2

остане близо до система на Вашия дом телефон. Ако случайно се спъне алармата и след това трябва да го изключите , изчакайте компанията на алармена система за проследяване по телефона. Повечето дома охранителни фирми ще телефон, за да потвърди , че не е необходимо за полицията, за да се появи във вашия дом.


3

Научете се да обезвреди кола аларма. Пълзи под колата си , за да забраните постоянно алармата . Там можете да видите тънък ел.инсталация виси рамката на колата. Скосен проводниците , за да деактивирате алармата .

4

любопитствам отвори вратата на колата си с помощта на лост. Ако не желаете да деактивирате постоянно си аларма, вкара тънък края на лост в горната част на вратата , за да получите малко пространство между касата и вратата . Сложете изправи закачалка надолу в пространството и след това натиснете бутона за отключване , за да деактивирате алармата .

5

Премахване на дим аларма от тавана чрез усукване и издърпване надолу на устройството. За да деактивирате тази аларма просто потеглям капачето на батерията и извадете батерията .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082450.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.