Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да си направим една спалня Alarm

Това е една проста аларма, която ще издава звуков сигнал , когато някой влиза вратата в спалнята си . Тя е евтина и лесно да се направи . Тя ще издава звуков сигнал , както шумно , колкото искате , в зависимост от звънеца , който използвате. Също така е много лесно да се деактивира . Това е предимство, ако просто искате нещо да ви предупредя , когато някой влезе в стаята си. Тя може да бъде по-неблагоприятно положение , ако искате аларма, която ще предупреждава целия квартал . В крайна сметка, един нарушител може да го обезоръжи толкова лесно, колкото ви е нужно could.Things
Power Supply
неодимов магнит
Iron Plate
изолирани медни проводници
поялник
Solder < Бразилски> Buzzer MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Махни си доставки. Искаш захранване със същата напрежение рейтинг като звънец. Искаш ли една и съща или по-висок ампераж рейтинг. Например , ако си купите зумер , че се нуждае от 9 волта на властта в 100 милиампера , което искате захранване, което осигурява 9 волта на властта и най-малко 100 милиампера . Ако захранването осигурява повече напрежение , защото рискувате да повредите звънеца .

2

Прикрепете един терминал на захранването на звънеца . Използвайте медна тел и спойка за постоянна връзка.


3

Поставете звънеца в кутия или в определен случай , за да го защити. Разбера къде отиваш, за да го поставите в стаята. Тя трябва да бъде някъде , където няма да се стъпи върху случайно .

4

Нарежете два дълги кабели. Прикрепете ги към останалите свободни клеми. В един прикрепен към захранването трябва да бъде достатъчно дълъг, за да достигне страната на заседналата врата. Този прикрепен към зумера трябва да бъде достатъчно дълъг, за да достигне до вратата . Ги тел по протежение на тавана или стената до вратата . Пазете кабелите на разстояние от пода. Оставете няколко метра на застой .

5

Solder една жица до малка желязна плоча . Тя трябва да бъде най-малко няколко сантиметра на квадрат . Лента или лепило пластина към долния ъгъл на вратата.

6

спойка на друг проводник към магнита неодим .

7

Поставете магнита неодим точно пред вратата . Поставете го просто достатъчно далеч , така че не се залепи на желязо плоча . Веднага след като вратата се отвори, магнита неодим ще се придържаме към желязната плоча . Това ще завърши веригата.


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082447.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.