Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да инсталирате на система за домашно сигурност

В много сценарии ще плащат повече, за да имате инсталиран на вашата система за домашно сигурност , отколкото действителните разходи на системата. Процесът е доста проста, ако сте собственик на тренировка , обаче, и можете да го направите след около час . Инструкции

1

Решете какво искате вашия вход аларма активиране и деактивиране на клавиатурата близо . Клавиатурата на алармата трябва да бъде в непосредствена близост до вратата . Също така, безжичен маршрутизация единица трябва на същото място, както от клавиатурата.

2

Намерете гардероба най-близо до входа на клавиатурата с излаз електрически контакт на външната стена . Това е мястото, където ще се инсталира на вашия рутер. Целта за да я инсталирате в килера е за преценка. Вашият клавиатурата ще отида на външната стена на килера , където е рутера .


3

Включете сиво- телефон - лайн тип кабел в задната част на рутера и го оставете да виси с другите бели и черни preconnected струни. Пробийте скоби за закрепване в стената и след това плъзнете рутера на с въжетата висящи . Бъдете сигурни, да го инсталирате във вътрешността на същата стена на клавиатурата ще бъде и когато изходът е . Черните и белите висящи кабели ще бъдат дълги . Проверете дължината да са сигурни, че ще мине през и да стигнат до щепсела с някакъв застой . Маршрутизаторът трябва да се монтира най-малко 6 фута висок .

4

Outline клавиатурата на външната стена с молив , където имате намерение да го инсталирате . Бъдете сигурни, че това не е толкова ниска, че кабелите не могат да го достигнат през стената. Направете молив в средата на очертанията на клавиатурата. С помощта на 6 - до 8 - инчов свредло да пробия дупка в стената. Стартирайте сив кабел през дупката .

5

Включете телефонна линия в клавиатурата и пробийте клавиатурата в стената сигурно. Пробийте друга дупка с 6 - до 8 - инчов свредло полето близо до изхода на тапа. Изпълнете останалите бели и черни кабели през дупката . Вашата система за домашно сигурност ще дойде с черна и бяла адаптер. Адапторът трябва да бъде свързана с черни и бели кабелите , идващи през стената. Всичко е с цветен код за лесна връзка .

6

Инсталирайте вашите контакти на всички входни начини , включително и плъзгащи се врати, задни и странични врати . Повечето системи за сигурност идват с четири контакта . Контакти ви позволи да знаете , когато вратата е нарушен. За да инсталирате вашите контакти , да се добави предоставените монтажни ленти : долната половина на вратата и горната половина на формоване на стената около вратата . Те трябва да бъдат подравнени точно и да бъде близо един до друг . Когато вратата се отваря и затваря , те трябва да реша почти всеки друг.

7

Инсталирайте вашия сензор за движение в горния ъгъл на голяма стая с изглед към главната врата . Сензорът за движение също използва предоставените монтажни ленти . Системата ще се активира след като сте го включете инча


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082445.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.