Информация за интелигентни домове

интелигентни домове са на ръба да стане мейнстрийм . Все по- достъпни и удобни , умен дом технология ще революционизира начина, по който живеем . Прочетете, за да откриете как интелигентни домове работят , и това, което струва да се строи. Научете повече за приложенията и бъдещи приложения на тази технология , както и някои от недостатъците .


Какви са интелигентни домове ?

С две думи , интелигентни домове свързват устройствата и уредите в дома си , така че те могат да бъдат контролирани от разстояние, и дори да работят заедно. Като цяло, умен дом технология се използва за свързване на осветителни елементи , системи за сигурност , термостати, домашни компютри и системи за забавление .

An очевидна полза на интелигентен дом технология е удобство. Интелигентните домове ви позволяват да се появи на термостата , отключи вратата и включете светлините като включите във вашия квартал. Интелигентните домове също разшири възможностите ви за сигурност. Когато сте на почивка , можете да включите осветлението и изключване , както ако сте били в къщи. Някои интелигентни домове уведомяват своите собственици чрез електронна поща или текстово съобщение, когато се случват събития , като например децата , идващи у дома от училище. Можете дори да излъчвате на живо видео от дейности на децата в телефона си.

Как да инсталирате на Emerson E30 -5 Garbage Изхвърляне

Процедурата за инсталиране на боклук е една и съща за Emerson E30 - 5, както е за всяка друга единица за обезвреждане. Това не отнема много време , за да завърши проекта . Средната направи -си сам мож

Περισσότερα >
Как да шият един бутон Double Тапицерия

Buttons се добавят към тапицерия проекти за стабилизиране на плата и да добавите визуален интерес . Докато бутони могат да се добавят в почти всяко място на една част от обзавеждането , използването н

Περισσότερα >