Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да възстановите Powermax да Factory

Системата Powermax на дома за сигурност е среда на безжична - базирани , която позволява на собствениците на жилища да се виждат и контролират своите домашни системи от всяко място чрез уеб - базиран браузър или мобилен телефон. Системата позволява в реално време, видео наблюдение и интерфейси с дома за контрол на осветление, аларми, уреди и оборудване . Тя може да изпраща сигнали до мобилни телефони чрез SMS и чрез електронна поща до компютри и други devices.Things ви е нужно
отвертка
Jumper или две малки крокодилските клипове на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
<Бразилски > 1

Изключете силовия трансформатор за устройството от електрическата енергия на домакинствата .

2

Отключете капачето на батерията в долния ляв ъгъл на системата. Отстранете винта и единствена плоча , която покрива акумулаторна батерия. Откачете акумулатора чрез премахване на малкия жак в горния десен ъгъл на батерията.


3

Премахнете целия блок от стената. Поставете с лицето надолу върху равна повърхност nonmarking . Отстранете винта от задната част на контролния панел и махнете капака . Това ще разкрие печатната платка управление на устройството .

4

Намерете две жилетки щифтове на платката отбелязани RST и свържете двете колчета заедно или с джъмпер , ако има такива, или да използвате два крокодил Клипът на кратко парче жица . в
5

Plug In акумулаторната батерия на лицевата страна на контролния панел. Затворете отделението за батерии и поставете винта. Затворете и relatch капака на батерията.

6

Отстранете джъмпера от RST щифтове . Поставете обратно капака на уреда и закрепете с винтове. Монтирайте уреда обратно на стената и включете трансформатора обратно в контакта.


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082133.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.