Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Инструкции за DSC PC5506 Keypad

Начало сигурност е жизнено важно за вас и вашите близки безопасно запазите. Инсталиране на аларма за дома за сигурност е нещо, което повечето собственици на жилища ще разгледа прави, за да осигури мир на ума , както и застрахователните стимули. The DSC PC5506 е един от най- уважаваните алармени системи на разположение. Инструкции
активиране на системата

1

проверка, за да видим дали е готов свети. Ако е така, системата е готова да се тревожете . Ако не , уверете се, всички врати и прозорци са затворени и че никой няма да се движи в областите , където има детектори за движение .

2

Въведете своя код за достъп. A сигнал трябва да следва всяка цифра натиснат. Ако кодът е неправилен, ще настъпи продължителен звук. Натиснете " #" и въведете правилния код.


3

Слушайте за бърз сигнализиращ звук и наблюдава , че въоръженият светлината дойде на .

4 < стр. > Exit през посочения вратата . Ще има период от време, допустим за този изход и след това всички светлини за блокиране на въоръжения светлината ще са изключени.


Изключване на системата

5

Head директно към система , при влизане в къщата.

6

Въведете вашия код за достъп в алармата . Ако въведете неправилен код , натиснете " #" ключ и след това въведете правилния код.

7

Проверете неприятности светлината . Ако някоя беда е разкрита от алармата по време на вашето отсъствие , на беда светлината ще бъде .

8

Проверете паметта и зонови светлини за индикация за спиране на алармата по време на вашето отсъствие . <Бразилски >

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082017.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.