Как да се замени на сензора за сигурност Lights

светлина A сигурност светва, когато вградената в предложението сензор засича движение в рамките на дадена област, тя е насочена към . Можете да замените неизправност сензор за светлина за сигурност , така че светлината на сигурността могат да продължат да бъдат използвани. Няколко домакински инструменти ще бъдат необходими , както ще сензор за подмяна на движение , които могат да бъдат придобити от магазин за електроника , или, в някои случаи един и същ хардуер магазина или дома и градината магазин, където първоначално сте закупили светлината на сигурност. Нещата ще трябва
отвертка Phillips бижутер е. # 15 Torx отвертка
отвертка Flat остриета бижутер е. изолирбанд
Свързващо лепило MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Изключете за захранване с електроенергия на електропровода към светлината на сигурност. Това включва загуба на равновесие на съответния прекъсвач в кутията с предпазителите , ако осветлението на сигурността е трудно жични до неговото електрическо захранване или дърпа му захранващия кабел от контакта на стената , ако осветлението на сигурността е закрит , преносим модел.

2

Извадете предния панел на светлината за сигурност с помощта на отвертка Phillips бижутер или Torx отвертка , в зависимост от производителя . Дръпнете предния панел бавно така жиците , свързващи датчика за движение във вътрешността на предния панел не са отрязани от платката вътре в светлината на сигурност.


3

Разхлабете двата винта , че черният и червени жици , прикрепени към датчика за движение са увити около , използвайки отвертка Phillips бижутер . Отпуснете жиците . Ако проводниците са увити около черен и червен проводник , свързан към платката вместо това, се разопакова изолирбанд държи жиците заедно и да ги разделят .

4

Вкарайте върха на отвертка плоска остриета бижутер под датчик за движение от едната страна и асансьор. Повторете това от другата страна на датчика за движение . Дръпнете датчикът за движение навън от слота в предния панел. Изхвърлянето на датчика за движение, правилно , тъй като тя е електронна част .

5

Газа половин инч от изолацията на разстояние от краищата на два проводника , прикрепени към сензора за подмяна на движение , като се използва тел за отстраняване на бои .

6

Навийте изложени края на черния проводник около винта , където черно тел оригиналния сензор беше . Повторете тази процедура с открития край на червения кабел, прикрепен към сензора за подмяна движение. Затегнете винтовете. Ако жиците бяха увити около жици , свързани с печатната платка вместо , увийте откритата край на черния кабел от сензора около черната жица от платката и открития край на червения кабел от сензора около червената жица от платка . Увийте всеки набор от кабели с лента от изолирбанд .

7

Нанесете лепене лепило към краищата на процепа на вътрешната страна на предния панел. Поставете сензора за подмяна движение в слота. Натиснете сензора срещу слота и го задръжте там за една минута, за да позволи на лепилото се хване . Нека лепене лепило набор за един час , преди да продължите .

8

Поставете предния панел обратно на светлината за сигурност. Поставете отново винтовете. Връщане електрическа енергия към светлината на сигурност.

GE Профил PEB2060 Микровълнова Характеристики

The General Electric Профил PEB2060 микровълновата фурна е предназначена за пазара на потребителите на домакините с производителя препоръчителна цена на дребно от $ 299 от ноември 2010 г. думата профи

Περισσότερα >
Как да направим книга маше Мебели

Тъй като това е направено от стари вестници , хартия маше е екологично устойчива форма на изкуство . Можете да оформи нещо от хартия маше , и резултатът е достатъчно силна, за да бъде използван като м

Περισσότερα >