Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да инсталирате една Ademco 5816

Начало системи за сигурност, защитават домовете от кражби , и инсталирането на сензори на прозорци и врати, спомага за предотвратяване на чужденци да влизат в дома ви . Това е наложително , когато има деца в домакинството , и действа като важна мярка за безопасност за жени , които живеят сами . Honeywell предлага прозореца Ademco 5816 и Door трансмитер , сензор, който се интегрира с различни дома алармени системи. Серията безжични предаватели 5800 разполагат с набор от една миля и самостоятелно инсталация , което намалява общата цена на инсталиране на system.Things домашно сигурност ви е нужно
Flat главата отвертка , малки
винтове с плоска глава
Не. 5799 Magnet (по желание )
3V литиева батерия MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Вкарайте отвертка в процепа на върха на делото и да се обърне отделете капака. Поставете капака настрани.

2

Натиснете бутона за освобождаване на ключалка в долния ляв край на случая с отвертката и плъзнете надолу, за да премахнете на монтажната плоча .


3

Промушете кабелите през отвора ъгъл в долния десен ъгъл на монтажната плоча , след това плаката се поставя върху посочената област . Уверете се, че постовете на холдинга сочат нагоре, и закрепете с включени плоски винтовете на главата .

4

Линия слотовете от всяка страна на случая с заемащи длъжности от монтажната плоча . Плъзнете устройството надолу, докато кликвания заключващото ухо .

5

Монтирайте магнит вдясно на предавателя , като се съгласува с водещите марки на монтажната плоча и така, ако решите да използвате магнитен Рийд-прекъсвач .

6

Свържете контура на контакт , ако е приложимо , до терминали на предавателя , разположени под отделението за батерията.

7

Поставете батерията в отделението с най- положителния извод , сочеща нагоре , след това смените капака на предавателя . Изравнете куките в долния край на делото, и се изправяш на капака затворена.


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019081961.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.