Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да включите детектор Lorex Предложение

Lorex е компания, която е специализирана в предоставянето на оборудване за сигурност у дома. Това включва камера с прикрепена към него датчик за движение . Вместо да се държи камерата работи непрекъснато ( и води до повишаване на сметките си ) , камерата остава латентен , докато се активира от бордовата датчик за движение . След това фотоапаратът захранва сигнал обратно към LCD приемник, който може да записва независимо от действията на камерата вижда . Можете да възпроизвеждате това видео по-късно - но първо трябва да включите фотоапарата с прикрепен детектор за движение и вашия LCD приемник. Инструкции
Camera

1

Поставете кабела на камерата в задната част на камерата. Повечето камери Lorex ще имат тази стъпка приключи за вас, но по-стари модели не го правят. Датчикът за движение е инсталиран във вътрешността на фотоапарата , и ще се включи автоматично , когато камерата се захранва нагоре .

2

Поставете кабела на фотоапарата в адаптер за захранване на камерата кабел .

< Бразилски> 3

Включете адаптера на камерата мощност в обикновен контакт 120 волта . Това ще осигури захранването на камерата и автоматично включване на сензора за движение.


LCD приемник

4

Поставете зъба на адаптера за захранване на приемника в LCD приемника. < Бразилски>
5

Включете адаптера за приемник власт в контакт 120 волта .

6

Намери ключа за захранването. На LW2700 Lorex е , че ще бъде на задния панел , на LW2900 Lorex е , че ще бъде на страничния панел .

7

Плъзнете ключа на " ON" позиция.

<Бразилски >


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019081913.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.