Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Видове Аларми

Алармени системи могат да помогнат за предотвратяване на различни бедствия. Много домове са оборудвани с противопожарни аларми монтирани, че да могат да открият дим се издига . Някои хора избират да отидат по-далеч от просто пожароизвестителна система и да изберат , за да инсталирате техните домове с взлом , въглероден окис и наводнения алармени системи. Fire

A пожароизвестяване , най- често срещаният тип на аларма, може да сигнализира за сън жителите на дома , че пожар се случва . Много юрисдикции изискват противопожарни аларми, за да бъдат изцяло захранван по всяко време. Пожароизвестителни системи могат да изпращат сигнал до отдел огън за допълнителна помощ. Въпреки, че те могат да бъдат склонни към фалшиви аларми от дим , излъчвана от кухня или барбекю на дом , пожароизвестителни системи също могат да изпратят сигнал до отдел огън за помощ.


Крадец

< р > A крадец аларма може да открие дома нарушител и да изпрати сигнал до местното полицейско управление . Ако крадец се опитва да отвори заключена врата или прозорец , алармената система ще започне да издава силен шум и да сигнализира в полицията. Компаниите за сигурност могат да инсталират алармени системи в домовете и да начисляват месечна такса за техните услуги.

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019081728.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.