Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да спечелим една Hidden Alarm

Скрити аларми за дома или офиса са най-новата тенденция в системите за сигурност. Много хора са открили, че аларми звукоизвличане с сирени и рога могат да причинят на хората да напуснат сцената , но те често се връщат , когато цикълът завършва аларма и звуци спират . Други хора също са имали затруднения да се идентифицират потенциалните нарушители или крадци . Решението е станал скрит или мълчалив реакции аларми , че или активирате система видео камера или автоматично набиране правоприлагането. Ключът е скрита тревога, че нарушителят е знаел , че са се спъна или прихванати . Нещата ще трябва Bulgaria Винаги - на широколентов свързан СОТ
Wireless контролер система за сигурност Онлайн - контролируеми охранителни камери
50 -метров неметална обвивка медна жица
Single нормално затворен безжични сензори
Налягане чувствителна алармени постелки или детектори за движение на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

преглед на системата за сигурност, за да се провери , че той има безжична връзка способност, която поддържа добавянето на датчици за движение и камери. Тези контролери са лесно достъпни и са стандартни за повечето системи от висок клас . Ако администраторът на системата за сигурност не разполага с тази способност , да го замени с безжична връзка - способен контролер. Уверете се , че системата има винаги-на широколентов интернет връзка .

2

Construct първичния скрит способността аларма в контролирана верига при първични входни пунктове . Това са обикновено електрическата верига , че натрапникът безмълвно и несъзнателно екскурзии от физическо действие, което е напълно скрит . A прост сензор прекъсване на захранването работи доста добре . Тел веригата през контролен пункт , като на панти врата , че нападателят трябва да въведете, за да получат достъп до структурата . Отваряне на вратата екскурзии алармата .


3

прикриване на кабелите към и от портата или друга точка за достъп от неговия цвят и видимост. Направете точка за връзка в долната част на портата или друг безвреден точка . Прекратяване на двата края на веригата на безжична точка за контрол и определят реакцията на аларма, която да сигнализира безмълвно контролера до желаното действие - видео активиране , имейл предупреждение или за автоматично избиране на органи , например. Това са всички типично код програмируеми в безжичен приемник на алармената система

4

прекрати всички жични верига - . За всяка врата или врата - при отделен безжичен контролер с едно нормално затворен верига сензор . Задайте контролера за изпращане на правилното код или сигнал към контролера на системата.

5

Инсталирайте резервно тиха аларма Възможност за допълнителна сигурност чрез поставяне на чувствителни на натиск постелки или датчици за движение извън всички входове и /или прозорци околните структурата или офис. Задаване на сигнала на безжичната признаване на контролера към желаното действие . Това е обикновено код или номер на базата селективност . В повечето случаи , за да се предприеме действие ще бъде да се включите камери , изпращане на имейл съобщения или автоматично набиране полицейски орган .

6

Тествайте всички схеми и всички сензори , порти или постелки индивидуално. Уверете се, че е било взето желаното действие и че администратора на алармена система функционира правилно . Добавете допълнителна способност , като например батерии захранва видео рекордери , които не са част от основната система , тъй като признаването им нужди или да увеличи нивата на сигурност .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019016135.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.