Как да отстранявате Bulldog сигурност

Bulldog Security е компания, която предоставя системи за сигурност Клавиатура за домове. Клавиатури използват ПИН-кодове , за да зададете и освобождаването на алармата. Програмата Bulldog има магистърска код, който управлява отделните кодове за потребителя. Това означава, че всеки човек, който живее в къщата може да има отделен код , но капитанът е ключът, който отключва подложката да се правят промени . Ако имате проблеми с хардуера от Bulldog , отстраняване на проблеми на някои общи въпроси, може да ви помогне да ги разрешат . Нещата ще трябва
Магистър код на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Промяна или изтриване на код, ако PIN на потребителя не работи. Въведете главния код на клавиатурата и след това следвайте инструкциите за вашия модел , за да изтриете или да промените кода. Например , може да въведете мастер кода , натиснете " 8 " ключ, въведете номера, за да добавите или изтриете, и след това натиснете бутона звезда.

2

Тествайте системата, ако на дисплея се показва съобщение за грешка. Съобщение за грешка може да означава система за сигурност се е провалила. Обадете Bulldog първо да кажа на компанията за теста. Настройте системата за използване на потребителски код или капитана . Отвори вратата и ще позволи на алармата да звучи в продължение на 45 секунди. Свържете се с Bulldog отново, за да се види дали го регистрира алармата .


3

Reset прекъсвача , ако на дисплея на системата показва " AC ". Това показва, захранването на устройството е изключено. Отворете прекъсвач панел и намери ключа за системата за сигурност . Ако е седнал , ако центъра, го натиснете към "On" да го възстановите .

4

Сменете батерията, ако на дисплея на системата показва изтощена батерия или ако клавиатурата е писукането непрекъснато. Следвайте инструкциите, за да смените батерията за вашия модел или да се обадите на компанията за обслужване. Батерията е резервно за системата AC .

5

Натиснете произволен бутон, ако клавиатурите започва да издава звуков сигнал . Това ще изключи пиукане и ще ви даде възможност да се разследва .

6

Натиснете бутона звезда на клавиатурата , ако зелената светлина не успее да покаже системата е активирана . Това ще покаже всяка отворена зона на вашата система. Зоната е входно пристанище такава врата или прозорец, който се следи от системата за сигурност . Намерете отворения порт и го затворете , дори ако тя се появява , за да бъде защитен . Врата, която не е затворена напълно все още може да изглежда затворен .

Как да отстранявате за Bosch миялна машина Model SHU43C05UC/17

съдомиялни машини да ви спести стотици часове от времето си всяка година , като се замени досаден ръчно миене на съдове . Въпреки това, ако вашият модел миялна машина Bosch SHU43C05UC/17 изведнъж спря

Περισσότερα >
Как да направим Домашно Sofa

Създаване на ваша собствена диван е трудно, но благодатен опит . Въпреки че не може да се кандидатира за да спести много пари, след време и материали са отчетени в бюджета , ще трябва гордостта на сед

Περισσότερα >