Как да се изгради една дървена парапет на стената

Перилата са важна характеристика за безопасност в дома си, и те са особено важни за хората, които биха могли да бъдат неустойчив на краката си , като например възрастните хора, в училищна възраст децата , бременните жени или хората, които са били за пиене . Инсталиране на нов парапет е основен проект за подобряване на дома , че можете да завършите бързо и с минимални cost.Things ви е нужно
мярка Tape
Nail
Hammer
Chalk ред е. търсач Stud <Бразилски> парапет
Circular скоби
видях
Miter кутия
лепило Carpenter е. Довършителни ноктите
мокър парцал
Stain
Primer
Paint
Четки
винтове ( ако не е предвидено с скоби)

Покажи повече инструкции

1

Измерете височината на парапета на отсрещната стена , а след това направи малък отпечатък върху стената, където сте инсталиране на парапета на същата височина . Направете една марка на всеки 12 инч по протежение на стената. Ако другата стена не разполага с парапет , задайте го на височината изискванията на Вашите местни строителни норми .

2

Карам малък пирон в стената по средата на двата края на стълбището по марка . Окачете края на креда линия през нокътя , и дръпнете тебешир линия до другата нокътя и го увийте около ноктите . Снимайте линията креда, за да осигури ръководство на стената при инсталиране на парапета . Премахване на ноктите.


3

Mark местоположението на шипове в стената , като ги намери с търсач родословни и направите малко марки на всяка сглобка .

4

Поставете скобите на стената над шипове . Маркирай винт дупки върху стената .

5

Drill пилотни дупки в стената и в шипове на марките за дупките за винтове .

6

Измерете и отрежете парапет за да пасне на желаната дължина . Отрежете краищата на парапета в митра кутия под ъгъл от 45 градуса .

7

Изрежете замяна на всеки край на парапета от остатъците от материала. Направете разрез с дължина 45 градуса в единия край на възвръщаемостта . Приходите са крайните части на парапета , който тече между парапета и стената.

8

Прикрепете връща към парапета чрез прилагане на лепило дърводелец до краищата на парапета и пускането на 45 -градусов край на връщането срещу него да се образува ъгъл от 90 градуса . Карам две довършителни пирони чрез връщането и в парапета на ставата. Избършете излишното лепило с влажна кърпа и оставете лепилото да настроите за срока, посочен върху опаковката .

9

Нанесете петно ​​до парапета , или палто с грунд и след това да го нарисува , и я оставете да изсъхне.

10

Поставете монтажните скоби на мястото на стената , и ги завинтете на мястото .

11

Поставете парапета на върха на скобите и да го прикрепите с предоставения хардуер.

Как да се промени една Сушилня Belt на Whirlpool Special Edition на

Whirlpool Special Edition автоматични сушилни са оборудвани с ремъчна предавка системи , които контролират барабани барабан. Коланите се свързват с ролки , задвижвани от двигатели вътре шкафове. Ако к

Περισσότερα >
Liquid Turquoise за дърво Проекти

Turquoise инкрустация добавя красота, разнообразие и цвят на вашите дървообработващи проекти. Машини , които не могат да си позволят или мода тюркоаз инкрустация от недвижими тюркоаз или имат особено

Περισσότερα >