Как да спечелим Spa Ограждения самозатваряне & Самостоятелно Latching

Необезпечени басейни и джакузита представляват сериозни рискове за деца и домашни любимци. За да се запази спа сигурна, порти трябва да са самозатварящи се и заключва. Много дома застрахователни компании изискват басейни и спа-центрове да бъдат затворени със заключващ порта. Две парчета от евтин хардуер, врата пролетта и гравитационна ключалка , може да се използват за осигуряване на спа заграждение . Пролетта автоматично затваря вратата . Гравитацията засуче автоматично ключалки , когато вратата е затворена. Не са необходими никакви специални инструменти или напреднали дърводелски умения за този проект. Нещата ще трябва
самозалепваща лента
Пробийте с пробиване и шофьорски бита
Gate пролетта комплект
Gravity резе комплект
Регулируем гаечен ключ (по желание )

Покажи повече инструкции <Бразилски> Gate Пролет е.
1

Позиция една монтажна плоча на портата пролетта от вътрешната страна на портата мнения , между горните и долните пантите . С помощта на молив , марка позициите на дупките за винтове в монтажната плоча . Отстранете монтажната плоча . С помощта на бормашина и свредло , пробийте дупки чрез пилотни марка на винт дупки , в порта греда. Поставете монтажната плоча и го завийте на място, с помощта на винтове , предвидени в порта на пролетта комплект .

2

Прикрепете пролетта на монтажната плоча , прикрепена към вратата на вратата. Закачете свободния край на пружината на необвързан монтажната плоча . Поставете втория монтажната плоча на места изкуствено ( вертикален елемент рамкиране ) от вътрешната страна на портата , така че пролетта е прав между двете монтажни плочи. Отбележи винт дупки позиции Монтажната плоча е на портата. Отстранете монтажната плоча от портата .


3

Пробийте дупка пилот през всеки винт дупки марка на портата. Поставете монтажната плоча и пролетта на портата , за изравняване на винт дупки . Прикрепете монтажната пластина към вратата с винтовете , предвидени в порта на пролетта комплект . Ако е необходимо , регулирайте опъна на пружината , като завъртите гайката на напрежение с регулируем гаечен ключ.


Gravity Latch

4

Затворете вратата . Положението на вратата Уловът на отваряне от страна на врата на вратата. Използвайте маскиране лента, за да я държи на място от страна на гредата. Позиционирайте бар компонент нападател на вратата , така че лентата да бъде изравнен с улова. Подай върха на молив през всеки винт дупка на основната плоча на нападател бар частта, от която марка позициите си по портата. Отстранете ключалката и улова от порта и порта на вратата.

5

Пробийте пилотни дупки в портата , през всеки един от винт дупки марка . Поставете ключалката на вратата , за изравняване на винт дупки . Използвайте бормашина и шофиране малко за закрепване на ключалката на вратата с винтовете , предвидени в резе комплекта.

6

Преместете улова на портата мнения , привеждането към бара нападател на гравитацията резето . Маркирайте позициите на дупките за винтове в основната плоча . Премахване на улова. Пробийте дупка пилот през всеки винт дупки марка . Преместете улова. Завийте на улова на портата на вратата.

Трябва ли да се изсушават Възглавници с топки за тенис

? Когато възглавници се поставят в сушилнята на техните собствени, материалите вътре могат да се слепват и да причинят възглавницата си , за да стане плосък . Един старомоден метод за предотвратяване

Περισσότερα >
Как да се бои от Antique Wood Dresser

Ако имате истински старинен скрин от някаква стойност , е най-добре да не го репаратура . Ремонт на всякакви насипни чекмеджета или фитинги и след това просто да скрина чиста и суха. Восък повърхностт

Περισσότερα >