Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> General Home безопасност >> Content

Как да хванеш Мишки в Attic

Мишките са изключително устойчиви на вредители , които причиняват щети на структуриране и електрически компоненти в една таванска стая . Мишките могат да се изкачат с лекота. Тъй като там рядко са лесни точки за достъп на нивото на земята, те понякога следват топлината от вентилационните отвори на уреда , за да намерите влизане през покрива . А собствениците ще трябва да намери точките за влизане и след това се поставят капани , за да пазят мишките от тавана. Нещата ще трябва
5 до 8 капани за мишки
1/8 супени лъжици. фъстъчено масло на капан
латексови ръкавици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Огледайте Attic

1

Въведете подпокривното пространство по време на деня и по очевидни признаци на дневна светлина изглежда . Anywhere дневна светлина идва в може да бъде точка за достъп за мишка.

2

Огледайте точки в стените на покривни и странични отвори за електрически и ВиК за някакви пукнатини.

<Бразилски > 3

Следвайте пътеки мишката и изпражненията в изолацията обратно на външни стени. Това може да доведе до тяхната точка за достъп в тавана. Наем поставят капани

4

Bait капани с малко количество на фъстъчено масло . Фъстъчено масло остава в капана по-добре от сирене и намалява случаите на капани се прихващат без всъщност улов на мишка .

5

Поставяне на капани по пътищата на мишката в таванската изолацията. Задайте множество капани , и да направи забележка на кои от тях получават най- бизнеса. Това би могло да помогне да се определи местоположението на точката за достъп.

6

Проверете капани за улов на не повече от ден. Преместете празни капани на друго място и добавете стръв , както е необходимо .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/general-home-safety/1019081615.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.