Как да запазим Raccoons Out на Cat Door

врати Cat са удобни за външни котки , така и за техните собственици , което позволява на котката да влиза и излиза от къщата , както е угодно . Все пак, точно толкова лесно, колкото вашата котка може да влезе в дома ви чрез своята котка на вратата , така че може да е по-малко желателно създание , като миеща мечка . В допълнение към яденето на храна на вашия домашен любимец и причиняване общо неудобство , са били известни също миещи мечки да извърши заболявания, които не бихте искали в дома ви. Ако имате проблем с миещи мечки , използващи вашата котка врата , има стъпки, които могат да бъдат предприети , за да се спре it.Things ви е нужно
Motion- сензорни светлини
картон или шперплат
Cayenne пипер
Pet врата се заключва в
Покажи повече инструкции
е. 1

Инсталирайте движение наблюдение светлини над района, обхващащ вратата на котка . Ако миещи мечки идват близо до вашата котка врата през нощта, изведнъж, ярка светлина може да действа като възпиращ фактор .

2

Поставете всяка храна за домашни любимци , която е привличането на миещите мечки нагоре по насрещен или настолна . Докато котките могат да скачат високо и все още ще бъде в състояние да има достъп до храната , миещи мечки не могат. След като разбират, миещите мечки не е храна, за да се намери в дома си, те трябва да спрат да идват наоколо.


3

Поставете лист от картон или парче тънък шперплат просна на земята в пред вратата на котката през нощта. Поръсете щедра сума на лют червен пипер върху картон или шперплат; миещи мечки имат много силно обоняние и не харесват миризмата на лют червен пипер , което го прави ефективен естествен репелент .

4

Дръж си котки на закрито през нощта , ако проблемът на миеща мечка е особено лошо и сигурно заключване на вратата на котка да запази миещи мечки навън.