Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> General Home безопасност >> Content

Безопасни места да се скрие Екстра Keys извън вашата домашна

След дълъг ден , нищо хубаво се завръщат у дома за почивка и релаксация , освен ако не сте загубили ключа от къщата . Дали тя изчезва в нищото , не е забравено някъде далеч или заключени вътре, липсващ ключ не е малък проблем . Въпреки това, удобно разположен резервен ключ се грижи за този проблем. Когато се крие ключове, винаги имайте предвид, че те биха могли да бъдат намерени, като на неподходящ човек , така че внимателно е от изключителна важност . Greenhouse

A парникови пълна с растения , зеленчуци и цветя, предлага изобилие от места, за да скрие ключа от къщата . Бъри ключ в саксия , пълна с пръст или да я залепите в дъното на контейнер на лопати, лопати и други инструменти. Множеството скривалища го прави трудно за всеки, а не в знаете, за да следите за определяне на ключа , осигуряващ по-висока степен на сигурност. За да запазите нещата допълнително сейф, заключване на оранжерията с комбинация катинар , така че ключът ще бъде скрит зад охраняваната врата.


RocLok

Ключови скали не са нищо ново , но подобрени модели предоставят допълнителна степен на защита, когато се крие ключа от къщата . The RocLok е ръчна изработка , изкуствена скала с отделение за ключове защитени със заключване комбинация от долната му страна . По-евтини ключови скали нямат тази функция за защита , което означава, че ключът е достъпна за един на всеки, който се натъква на скалата. Устойчива на атмосферни влияния , RocLok се предлагат в разнообразие от стилове и изглежда да съответства на скалите и камъните в своя регион . Продажба и Наем Outdoor прикриване Devices

Къща ключове могат да се крие в обикновен поглед с използването на битови предмети променят, за да се прикрие ключове от погледа. Ключов насам The термометър от Home Security Superstore прилича на типичен пластмаса време термометър , но се отваря , за да разкрие отделение достатъчно голям за два ключа . Същото дружество също прави ключов коректор , който прилича на спринклерна глава . Просто отваряте устройството , поставете ключа вътре и да го избута в земята, където той изглежда като обикновен градински пръскачки .


Със съседите

едно място на craftiest крадецът ще никога не се намери скрит ключ къща е вътре в дома на доверен съсед. Въпреки, че устройствата да се крият ключовете може да са умни и трудно да се място , вие все още се управлява риска от разбойник или друго нежелано лице препъни от вашата тайна. За да играят на сигурно , да зададете съсед да съхранява копие на вашия ключ къща съхранява в дома си , така че ако оригиналът е загубен , а замяната е точно в съседство.


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/general-home-safety/1019081143.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.