Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> General Home безопасност >> Content

Различните начини да Lock врати с катинар

Увеличаване на сигурността на няколко различни стилове на врати с помощта на катинар, за да запази затвори вратата. Не всички видове врати са благоприятни за добавяне на катинар , и не трябва да се разчита на катинар за сигурност на вратите , като на входната врата на дома си . Други врати, като врати и шкафове , като идеален за обезпечаване с катинари . Чрез резето

Портите на някои врати са построени за да се поберат катинар . A метална порта на телената ограда около плувен басейн в задния двор , например, има едно капаче , подходяща за катинар . Затваряне на фиксатора здраво , така че езикът е между две скоби . Виж за дупките в езика и скоби , които трябва да бъдат приведени в съответствие , когато ключалката е затворена . Сложете катинар през тези дупки и сигурна катинара .


Chain

A верига е идеален за използване във връзка с катинар, за да осигури различни стилове на врати. Ако дървена ограда има две врати и всяка една от тези врати има дръжка , може да премине верига през двете дръжки. Издърпайте веригата преподава и го заключете плътно с катинар . Този начин на заключване на вратите е идеален , защото, ако някой дърпа от двете врати , тя ще се премести с другата врата и не се отваря . Продажба и Наем на Скоби

Ако искате да увеличите сигурността на една врата , като врата в дома ви , врата навес или на гаражна врата , купуват скоби сигурност, за да монтирате . Типичен скоба сигурност идва в две части. Една част се свързва с вратата и другият край се свързва към структурата , като стената до вратата . И двете конзоли съдържат дупка, която можете да използвате, за да се осигури на вратата с катинар .


Cable

Докато верига е идеална за използване заедно с катинар, за да се осигури една врата или поредица от врати , като се използва дебел защитен кабел е още по-сигурна . Докато някой може да се намали чрез верига с правилните размери резачка , някои кабел е толкова гъста и силна, че се срежат , че е много трудно. Прекарайте кабела през дръжката на вратата , която искате да се подсигурят и контур на кабела към силна структура наблизо. Прекарайте катинара през примките в края на кабела.


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/general-home-safety/1019081116.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.