Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> General Home безопасност >> Content

Как да използваме Microswitch да контролира система за потискане Fire

Когато инсталирате нова качулка и изпускателната система в кухнята , или модернизиране на съществуваща система , система за пожарогасене трябва да се постави на мястото си. Винаги има риск от пожар в кухнята , където се използват нагревателни елементи. При възникване на пожар , системата за потискане открива огъня и изпраща сигнал към микропревключватели да отреже властта да нагревателните елементи и въздухозаборника , оставяйки ауспуха работи да помогне за премахване на дим и изпарения . Инструкции

1

Използвайте магнитен или електронен стартер реле кутия на мотора , когато се използва микропревключватели да контролира затварянето на електрически системи. Индивидуални уреди имат по-висок рейтинг от усилвател усилвател рейтинг на микропревключвател . Пренасочване на уредите чрез стартер кутия позволява на тока да бъде коригирана за превключвателите .

2

Свържете определените за включване /изключване контрол на терминалите на мотор полето нормално затворен (NC ) полюс на стартер микропревключвател с помощта на кабел за ниско напрежение . Газа в края на кабела и завийте на проводника на мястото на микропревключвател терминала. Две микропревключватели са монтирани в кутията , допълнителни ключове са подреждат една върху друга и могат да се добавят без допълнителни монтажни инструменти.


3

Рестартирайте микропревключвател панел след пожар . При пожар да се открие и нормално затворен микропрекъсвачът отваря , спиране на енергия, захранването не се върне , докато тя е ръчно нулиране .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/general-home-safety/1019015982.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.