Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> General Home безопасност >> Content

Какво проводници да се прекъсне за изключване на AC Unit време на Fire Alarm

Климатици произвеждат студен въздух с помощта на електрическа енергия в това, което обикновено е безопасен процес . Въпреки това, в случай на домашен пожар, климатични въздуховоди и вентилатори може действително да се ускори разпространението на огъня и да причинят допълнителни щети . В някои ситуации можете да прекъсне веригата окабеляване , която захранва климатика си , когато пожарната аларма звучи . Цел

Breaking окабеляването да затвори един климатик е спешна процедура , която може да спомогне за овладяването на пожара в единична стая или част от вашия дом . Например , един малък пожар в кухнята може да бъде лесно да се изнеса с пожарогасител . Въпреки това, ако огънят навлезе в близката климатик канал и неговата изключителна топлина е изгорял в друга стая , горими материали, там могат да се запалят , разпространение на огъня по-бързо , отколкото можете да контролирате . Без постоянен поток от електроенергия , феновете на климатика не може да работи , премахване на този проблем.


Електрическа инсталация

Един от най-лесните начини да се изключи захранването към климатик е с изваждане или физически счупи жиците , които транспортират електроенергията до блока за управление . В случай на прозоречни и стенни AC единици , като ги извадите от контакта на стената е сигурен начин да се прекъсне потока на електричество. Въпреки това, да се счупи телта високо напрежение, което носи на електроенергия до централната AC единица може да доведе до токов удар или електрически пожари и трябва да се избягва дори и в случай на извънредна ситуация.

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/general-home-safety/1019015956.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.