Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Escape Routes >> Content

Как да пишем на евакуация

Дали заплаха за безопасността на семейството ви идва под формата на горски пожар , земетресение, торнадо , ураган, химически разлив или терористична атака , шансовете ви за това оцеляване се увеличават , ако вече имате план за действие при и добре зареден комплект аварийно захранване . Вашата стратегия , включително и план за евакуация , не само трябва да включва всеки, който пребивава във вашето домакинство , но също така трябва да се репетира редовно и дълго преди тя някога е необходимо. Инструкции

1

Начертайте план етаж на къщата си и да се идентифицират всички врати и прозорци, които спокойно могат да се използват за аварийни изходи .

2

Идентифициране на плана на пода , където си пожарогасители са разположени . За многоетажен дом, посочва къде се съхраняват на преносими стълби за евакуация . Вие също трябва да посочи в своя план за евакуация къде и как да се изключи комунални услуги на Вашия дом ( електрически и газови ) и вода.


3

посочват върху плана на пода , където можете да си най-важният документи. Това ще включва неща като банка, кредитна карта и данни за социална сигурност ; застрахователни полици и описи на вашите вещи ; паспорти и удостоверения за раждане ; здравни досиета и предписания ; и имоти дела. Макар че никога не трябва да застрашава живота си се опитва да вземете документи , които са на файл с бизнеса, правителството и медицински лица , да им се налага в притежанието ви по време на евакуацията на пътниците ще допринесе за ускоряване на процеса на извеждането живота си отново заедно .

4

Направете списък на аварийни телефонни номера, както и списък на вън-на - държавна роднини и приятели може да се наложи да се свържете , ако трябва да се евакуират вашата къща или квартал.

5

Посочете в плана си на безопасно място за среща , че членове на семейството, трябва да отидете в случай, че са разделени по време на инцидента или да се отдели , тъй като кризата се разгръща . Имате ли план Б , в случай на предварително уговорено място за среща не е достъпен , както и като отговорен извън държавната трета страна , че членове на семейството могат да проверяват в с , ако , например , те са в училище или на работното място и да се пренасочват до зона семейството иначе не биха знаят. Вие също трябва да се идентифицират в аварийния план , където се намира най-близкия приют квартал.

6

Направете списък на писмени правила за вашите деца да се наблюдава в случай на извънредна ситуация , като не се опитвайте да запишете вашите играчки , не отваряйте врати, които се чувстват горещо и не пресичат локва вода, ако не знаете как е дълбоко .

7

Подгответе списък с позиции за вашата комплект за готовност за извънредни ситуации и да ги включи в документа. Тези елементи ще включват бутилирана вода , батерия експлоатирани радио, фенерчета , одеала , комплект за първа помощ , пакетирани закуски , кибрит , ръчни инструменти , тиксо , телефони зарядни устройства , рецепта лекарства и храна за вашия домашен любимец (и) . Посочете на вашия план на етажа , където се съхранява комплекта за аварийна готовност .

8

Включи карта на града в своя план за евакуация и за очертаване на най-малко три евакуационни пътища към безопасността. Това е особено важно, ако живеете в район, който е податлив на природни бедствия, които биха могли да повлияят на достъпността на определени пътища .

9

Направете копия на плана за евакуация и да ги разпространява сред членовете на семейството. Направете допълнително копие, което може да се съхранява в обща площ на къщата , като кухненско чекмедже .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/escape-routes/1019015897.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.