Как мога уоки токита да се използва по време на бедствие

? Уоки- токита са ръчни , две радиостанции , които са били използвани за комуникация по време на бедствия от Втората световна война. По време на войната настройки , уоки -токита са били единственото средство за комуникация на живо за войските обратно към техните централи . Оттогава , уоки -токита са станали популярни сред населението като цяло , защото те правят възможно двупосочна комуникация в областите, които не са оборудвани с телефонни линии и електроенергията . Като уоки -токи може да направи разликата в животозастрашаващи спешни случаи. В Disaster

стратегическо място аварийни комплекти, които съдържат набор от уоки -токита в лесни за достъп места. Тренирайте своите работници на работното място и вашето семейство у дома в това как да стигнем до станциите и да ги използват в бедствие .

Уоки- токита изпращат съобщения един на друг и не се нуждаят от една клетка кула, за да релейни сигнали. Това ги прави по- надежден от мобилни телефони в отдалечени райони, където е трудно или невъзможно да се получи сигнал. По-напредналите уоки - токи устройствата са двупосочни радиостанции , които предават сигнали над Family Radio Service ( FRS ) на Федералната комисия по комуникациите .

Училища, търговски предприятия и обществени сгради понякога се изисква да поддържат набор от уоки -токита и допълнителни батерии на разположение за комуникация по време на бедствие . Всяко домакинство трябва да разполага с набор удобен, тъй като добре .

Reach за аварийно комплект , съдържащ уоки -токита в случай на бедствие . Включи ги , мелодия в радио честотата и се опитайте да стигнете до някой на другия край . Дайте едно уоки -токи с някой във вашето семейство или група, ако комплекта има повече от един . Уверете се, че комуникационната линия е отворена между две уоки -токита , преди да се разделим , за да намерите помощ или да помагат на другите в случай на авария .

Продължи да общуват с други уоки -токи потребителя и да продължи да се установи връзка с някой извън района на бедствието . Някои уоки - токи единици са оборудвани с достъп до радиото , което ви позволява да настроите в местна радиостанция за актуализации в случай на мащабна катастрофа.


Disaster Recovery

<стр.> уоки токита са надеждно средство за комуникация в възстановяване след бедствие . Природни бедствия - наводнения, горски пожари , включително , земетресения и бури - може да отсече комуникация чрез разрязване телефонни и електрически линии . В лицето на бедствия , причинени от човека - включително прекъсване на тока , прекъсване на електрозахранването и войни - уоки -токита позволяват на хората да общуват , тъй като те се стремят да намерят подслон от бедствието

Използвайте уоки -токита , за да ви помогнат да организирате хората . засегнатите от бедствието и за уреждане на големи тълпи . Station хора , оборудвани с уоки- токита в пунктовете за сигурност и съобщават за промени в реално време и решения за опази хората и да се избегнат по-нататъшни наранявания или нарушения на сигурността. Поддържането на комуникация с уоки -токи с външния свят ще позволи на тези, извън района на бедствието , за да помогне да се ориентирате за безопасността и да се избегнат потенциални опасности по пътя.


Методи за отстраняване на водата не нагряване на Bosch миялна машина

Bosch миялни машини изготвят топла вода от резервоара за домакинството и използват нагревателен елемент във вътрешността на уреда, за да се поддържа температурата на водата . Елементът също активира п

Περισσότερα >
Как да спечелим Chest на пиратски

Ако вашето дете се радва преструвайки се на пират , можете да му помогне да направи гърдите пиратски . Тази съкровищница след това може да бъде запълнена с фалшиви златни монети, фалшиви бижута , или

Περισσότερα >