Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Работа с контрагенти >> Content

Как да се създаде Електротехника Utility за Строителните бригади

Не много получава построен без електричество . Преди строителната площадка се огледа и се изчиства , трябва да бъдат направени за електрическа енергия разпоредби. Изискванията за напрежение и натоварване на търговски и жилищни строителни машини диктуват съвместните усилия между главен изпълнител , електрически изпълнител , специализирана в временна мощност на работната площадка и на местната компания за комунални услуги . Правила за безопасност и разнообразни изисквания за мощност на различните строителни професии на място също трябва да бъдат взети под внимание. Инструкции
Utility Мощност

1

Решете какъв източник на електроенергия е за предпочитане. Електрическа енергия за строителни обекти за работа се осигурява от захващане на местната програма, която захранва временни електрически табла , монтирани на място или от газ захранва генератори .

2

Помислете какво би могло да се обърка . Временната власт представя набор от предизвикателства, които не присъстват , когато се работи с инсталирана постоянна мощност . Използването на дълги удължители за електрически инструменти и машини, може да доведе до претоварване , не горят и токов удар, особено в мокри условия. Временни електрически табла и кабели трябва да бъдат ясно обозначени и всички сделки, които работят на площадката трябва да са наясно с тяхното местоположение и съзнание на всички опасности.


3

Консултирайте се с електрически изпълнител . Много предприемачи под- специализират в място мощност за строителни екипажи . За да изчислите общото натоварване , да вземе предвид размера на проекта и се срещне с главен изпълнител , за да се определи какъв вид оборудване на място изисква електрическа енергия. Уверете се, че изискванията за захранване на всички сделки , включени в общата продължителност на проекта се измисли в изчисляването на натоварване . Включва надбавка за неизвестни натоварвания , които могат да възникнат.

4

Pre - план с местната полезност . Подаване на обобщена временна мощност натоварване и да получават одобрение , планове за помощната програма за схеми и за доставка на електроенергия .


Generator Мощност на MarketBook.bg 5

Използвайте генератори в сайтове на значително разстояние от съществуващата електрическа комунални услуги .

6

определя размера на средствата, необходими въз основа на изискванията за натоварване на сайта генераторите . Организирайте предварително да наемете генератори и необходими разпределителни табла .

7

Помислете изисквания за използваното гориво на генераторите и логистиката на получаване и съхраняване на адекватно снабдяване с горива .

8

Бъдете наясно с уникална среда на строителната площадка срещу използването на генератори в други приложения . Силови кабели и съединители трябва да бъдат тежки и устойчив на атмосферни влияния . Всички линии , осигуряващи мощност за ръчни инструменти и машини трябва да бъдат защитени с прекъсвачи земно съединение , за да сведе до минимум опасността от токов удар от вода или в случай, че кабелът е случайно отрязани .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/working-contractors/1019015605.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.