Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Дървообработване >> Content

Как да се определи един Crack в Wood Board

Няколко фактора могат да причинят дървени плоскости в подови настилки да се напукат . Прекомерна топлина и студ , бързи преходи между безводие и влажност , и просто износване. Тези пукнатини не само представляват риск за безопасността с препъване , но те ​​също могат да таят мръсотия и бактерии, както и вземане на етаж изглежда занемарен . Прости пукнатини, които не са изложени на риск целостта на дървото могат да бъдат фиксирани . Големи пукнатини , които излизат по цялата дължина на борда дърво , обаче , се нуждаят от подмяна на цялата board.Things ви е нужно
Wood замазка
пластмасова шпатула или мистрия
Medium - шкурка
Paintbrush
байц
Clear палто MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Покупка дърво замазка , която е най-близо до цвета на таблото , колкото е възможно . Използвайте пластмасова шпатула или мистрия да прокара маджуна дълбоко в пукнатината . Изгладете на шпакловка и замазка . Използвайте малки количества и не се прилага в продължение . Нека на шпакловка изсъхне , съгласно инструкциите на производителя.

2

Sand над замазка . Използвайте средно ниво на шкурка, за да отидем на шпакловка и замазка , докато кръпка е наравно с останалата част на дървото. Отиди около стените на пукнатината с шкурката , както и да се слее в цялата област . Избършете дъската с влажна кърпа, за да премахнете праха .


3

Stain над кърпената района. Използвайте петно ​​, което съвпада с цвета на дъската. Разстелете го на помощта на четка за рисуване и работа с много тънки , леки палта. Може да се наложи да се прилага повече от един слой , в зависимост от това колко тъмно останалата част на дъската е .

4

Запечатайте над кърпената района с нов или почистват с четка . Използвайте ясен polycoat или лак за защита на кръпка района. Това помага да се запази влагата от сключване на пластира и го съсипват . А ясно палто също помага за предотвратяване на бъдещи пукнатини от появяване .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/woodworking/1019080232.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.