Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Стена ремонт >> Content

Как да се определи мехури Гипс & Water Damage

Гипс често е най-добрият избор да се използва за изграждане на стени в домовете до 1930 или 1940 . Мазилка има няколко предимства, като например да бъдем силни , издръжливи и шумоизолирани . Въпреки това, ако прекалено много влага , като например теч на покрива , са да влязат в дома и да проникне в мазилката , вие ще трябва да се справят с вода щети и мехури мазилка. Докато за определяне на мехури мазилка и щети на водите отнема време и знания , той не трябва да бъде трудно , и завършване на задачата себе си е награда . Нещата ще трябва
шпакла
Bleach е. Water
Bucket
Спондж
Stain блокиране боя
Гипс
Paint или тапет на MarketBook.bg Покажи повече Инструкции

1

оправя проблема, който се създаде щети на водите и причинява мазилката да блистер . Уверете се, че мазилката е имал достатъчно време да изсъхне , преди да започнете ремонт.

2

Поп всички блистери мехурчета в мазилката. Изстъргва всички пилинг боя и напукана мазилка с помощта на шпакла . Отстранете всички хлабав отломки от стената или тавана.


3

Измийте акваторията повредени добре с белина и вода смес. Създаване на сместа до равностойността на една част белина и 10 части вода . Това ще дезинфекция на увредената зона и да убие всеки расте мухъл. Оставете мястото да изсъхне напълно .

4

Нанесете петно ​​блокиране боя, които обикновено могат да бъдат намерени в местния магазин за хардуер . Това ще работи като грунд да се запази цвета показването през всяка боя. Следвайте указанията на производителя за попълване на заявлението . Оставете мястото да изсъхне напълно .

5

Smooth над района с мазилка. Нанесете мазилка за стената или тавана с шпакла . Попълнете всички дупки и обелени мазилка от блистерите .

6

Използвай ножа шпакловка за изглаждане надолу по мазилката. Нанесете втори слой , ако е необходимо. Позволете на мазилката да изсъхне напълно .

7

Нанесете боя или тапет на готовия района.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1019079239.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.