Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Стена ремонт >> Content

Как да скриете Гипс Cracks

Движението причинени от естественото и заживял в къщи често причинява пукнатини в различни места в стените на мазилка . Това е сравнително често срещан проблем , особено в по-старите домове , и докато той е грозен и досаден , тя е тази, която може да се определи дори ако имате само минимални гипсокартонени умения. Със съвместни съединение , лесно можете да скриете пукнатини в Laster да се създаде атрактивна , като нов външен вид на всяка стена във вашите home.Things ви е нужно
Stiff четка Гъвкава гипсокартон поставяне на лента нож
Гипсокартон кал тиган
Съвместния съединение
фибростъкло лента
Гипсокартон опесъчаване блок на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Премахнете всички свободни частици от гипс около пукнатината . Разтрийте ръката си или твърда четка над пукнатината и частиците ще падне.

2

Разбъркайте съвместна съединение и попълнете пукнатината напълно с помощта на гъвкава гипсокартон поставяне на лента нож.
<Бразилски >
3

Tape над пукнатината , като се използва фибростъкло лента . Това ще създаде малко по- гъвкаво покритие за пукнатината и защита на съвместното съединение приложена в горната стъпка .

4

Нанесете 1/16-inch дебел слой на съвместна съединение над лентата. Използвайте гъвкава гипсокартон поставяне на лента ножа, за да се създаде гладка повърхност на покритието. Оставя се да изсъхне съвместна съединение половината път , и нанесете втори слой .

5

Sand повърхността на гладка повърхност , след съвместното съединение е напълно суха . Нанесете допълнителен слой , ако е необходимо и пясък за една гладка повърхност веднъж изсушава. Paint ремонтираната зона с помощта на боя цвят , който съответства на стената.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1019079172.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.