Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Стена ремонт >> Content

Как да се определи Peeling Sheetrock

Paint изглежда ужасно , когато се прилага към един несъвършен повърхност. За да се постигне завършеност на стената високо качество, ремонт гипсокартон проблеми преди да нанесете грунд , боя или тапет. Опаковане на хартия на гипсокартон гипсокартон понякога пилинг далеч от скалата поради фабрични дефекти , повреди от транспорт или влага. Понякога просто пилинг обратно по време на инсталацията . Строителите са по-склонни да се ремонтира , а не замени пилинг Sheetrock . Като време, за да се определи Sheetrock с обелени хартия спестява време и пари, и осигурява по- добър финал след painting.Things ви е нужно
Шкурка
Так кърпа
Гипсокартон кал
12 - инчов гипсокартон довършителни нож < Бразилски> Шлифоване блок на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Извадете хартията , която е отлепена от гипсокартон . Натиснете една ръка на хартия 1 инч от края на белени секция и откъсна хлабавата хартията с другата ръка . Поставянето на една ръка в близост до повредата предотвратява отлепването на нейното разпространение .

2

Sand повредената област. Започнете където хартията отлепи и да работят на ръба на останалата хартия .


3

Почистете шлифован област с восъчна кърпа, за да премахнете шлифоване прах. Избършете с кърпа халс започвайки от голата гипсокартон движи върху останалата хартия приблизително един крак извън щетите.

4

Нанесете тънък слой от гипсокартон кал , започвайки от един крак извън увредената зона и се движат през повредената зона за един крак покрай щетите от противоположната страна . Използвайте 12 - инчов гипсокартон довършителни нож, за да се разпространи калта. Като се започне от неповредена зона и разпространение кал отвъд щетите предотвратява видима изпъкналост от образуване . Допълнителните района позволява ремонта да се смесват с останалата част от стената. Оставя се да изсъхне калта за времето, предложено на опаковката.

5

Sand изсъхналата кал с фина шкурка за шлифоване блок . Пясък само до ремонта смесва с останалата част от стената . Шлифоване твърде дълбоко ще изложи ръб на хартията . Премахнете опесъчаване прах с кабърче кърпа.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1019078944.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.