Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Стена ремонт >> Content

Как да използваме Асфалт Покривни като Сайдинг

асфалт херпес зостер се виждат по покривите на много къщи в Америка, но рядко като избор за сайдинг . Асфалт херпес зостер често се считат като една непривлекателна , изкуствен вид, поради което те се използват за покриви , но рядко на страната на една къща. Все пак , това не е проблем за навеси и други стопански постройки , където по-ниската цена и издръжливостта на асфалт херпес зостер в сравнение с алтернативи като кедрови керемиди му даде разумен choice.Things ви е нужно
мярка Tape
Chalk Онлайн правят
Knife
Hammer
Покривни гвоздеи
Cedar борда (и)

Покажи повече инструкции

1

Мярка по ширината на външната стена в нужда сайдинг от край до край с ролетка . Разделете този брой наполовина, сложи тебешир линия от горе до долу в този център точка , и да го щракне върху хартията филц , покриващ стената, за да направи централната линия.

2

Поставете част от херпес зостер в долната част на стената , така че десният край на секцията се подравнява с централната линия . Закрепете плочката към стената от шофиране на покривни ноктите над всеки един от трите раздела в раздела , по пунктираната линия . Разделите ( херпес зостер ), трябва да стърчат извън дъното на тази стена с толкова, колкото е възможно, но без да докосва земята. Повторете това чрез инсталиране на друг раздел на херпес зостер от другата страна на линията.


3

Изрежете раздела на разстояние от две секции на херпес зостер , създавайки два раздела - парчета. Инсталирайте тези парчета над два стартови секции , така че нови раздели стърчат секции стартерни до около четвърт инч под пунктирана линия.

4

продължите да инсталирате последователно къси участъци от херпес зостер над работата си , създавайки речен чакъл пирамида в долния център на стената. Следващият ред използва нормален раздел , последвано от точка един два раздела , и след това раздел един раздел в горната част . Това пирамидална ядро ви помага да инсталирате керемиди така отделните чакълести разделите и краищата на секциите никога не се редят на опашка , за подобряване на обхвата и хидроизолация.

5

Инсталирайте остатъка от херпес зостер с работа навън и нагоре . Горна херпес зостер трябва винаги да се припокриват долните летви , и нарязани чакълести секции, за да се поберат неправилни интервали , колкото е необходимо .

6

Инсталирайте кедър борда , ако съществува разлика между горната част на горния ред на херпес зостер и горната част на стената . Карам в покривни нокти за всеки крак на борда , поставянето на борда , така че се припокрива най-горния ред на херпес зостер и прави контакт с надвес на покрива.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1019078873.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.