Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Стена ремонт >> Content

Фондация Пропукване Concrete в Ground Level

Бетон лющене , често се нарича срутване , има множество причини. Една основна причина е повреда, причинена от ръждясала стомана арматура вътре в бетона. Пропукване също могат да бъдат причинени от щетите от повтарящи се цикли замразяване-размразяване с течение на времето . В двата случая , бетона започва да показва признаци на лющене и разпада на външната страна . Каквато и да е причината за лющене , разтворът е същото . Нещата ще трябва
мощност Сандер
Пясъкоструй оборудване ( wet )
епоксидна или полиуретанова хидроизолационна мембрана спрей
Low пръскачка налягане (под £ 40 на квадратен инч )

Покажи повече Инструкции

1

Остържете бетонната повърхност с влажна прилагане на пясък. A пясъкоструйни , ако се приложи намокри, не се изисква разрешение от града. Обикновено , по- висока мощност взрив на фин пясък се напръсква с малко количество вода върху влажна стена . Това премахва всички люспи . Какво ще остане е костилка бетон лицето . За по-малко тежки работни места , с мощност Сандер с много груба хартия , ще се справиш .

2

Напръскайте повърхността надолу с няколко слоя от титанов оксид хидроизолационна мембрана. Това е вещество, чист акрил, който се разпръсква върху повърхността на костилка или повредена бетонна повърхност . Това ще направя няколко неща. Първо, той ще попълни всички кухини дълбоко в повърхността на бетона . Второ, тя ще запечатаме всички пори на бетона. Той също така уплътнява ръждясала арматура , като се гарантира , че няма да се получи по-нататъшно корозия. И накрая , тя увеличава здравината на бетона , понякога с цели 20 на сто или повече.


3

Избягвайте изкопаване на арматура , освен ако няма друг вариант. Изкопаване на арматура може да унищожи голяма част от фондацията, е времеемка задача и може да бъде много скъпо. Освен ако бетон срутване се уврежда целостта на бетона , циклене и пръскане трябва да си свършат работата. Обикновено срутване не предполага структурна слабост в самия бетон . Тъй като ръждясали стоманени заема около три пъти размера на пространството , че неподкупен стомана прави, разширяващата арматура принуждава бетона да се справи . Като цяло , това не , освен в екстремни случаи , защото бетонът да стане структурно повреден . Когато се запечата и палто лицето на костилка бетона , веществото се абсорбира дълбоко в бетона и обгражда арматура . Това предотвратява по-нататъшното разширяване и запълва всички пукнатини .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1019014991.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.