Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Стена ремонт >> Content

Как да се ремонтира Foundation Bowed Brick

Ремонт на поклони тухла фондация стена е задача за квалифицирана направи-си - си сам , тъй като последиците от едно неправилно ремонт могат да бъдат доста тежки . Извън отстраняване и възстановяване на поклони част на стена , има два основни варианта за ремонт за да се предотврати по-нататъшно увреждане . Който и метод да бъде избран, основния проблем и причина за стена поклони ще се наложи да бъдат коригирани . Уверете се, че категорията на почвата срещу фондацията спуска далеч от къщата, така че водата не се оттича към стената . Проверете улуци режийни , както добре. Ако има запушване , водата може да премине на страната на канавката , вместо да тече към downspout . Уверете се, че downspout също източва далеч от фондацията. Нещата ще трябва
Jackhammer или кирка
Shovel
Tape мярка
количка
Concrete микс
Водни
Стоманени греди
постъпателно или рана трион с металорежещи остриета
Hammer бормашина с метални - скучни бита
болтове или самонарезни винтове за тежки товари
въздействието гаечен ключ или комплект вложки
- или-
багер или багер
Hammer бормашина с зидария бита
Tape мярка
Earth котва (и) е. Носеща шпилка
Pipe ключ
стенни чинии
зидария винтове
гайковерт или гнездо , определени в
Покажи повече инструкции
Bracing на пневматични чукове стена

1 са на разположение за отдаване под наем в повечето магазини за подобрения в дома си .

Премахване на част от етаж под поклони част от вътрешната страна на основата . Използвайте чук , ако подът е бетон, или лопата и кирка , ако това е мръсотия етаж . Изкопайте дупка около 2 фута дълбочина от 2 фута широк, за всеки 3 до 4 метра на поклониха стенни секции . Например , ако се поклони Районът е богат на 6 до 8 фута копаят две дупки около 4 фута един от друг .

2

Измерете височината между дъното на дупките и на върха на Еднопосочни горния етаж на фондация стена.


3

Отрежете парче на стоманената греда да бъде само малко по -къса от височината само измерва, по 1/4 до 1/2 от инча . Нарежете гредите по размер с възвратно-постъпателно или рана трион. Повторете , ако се кандидатства повече от един .

4

Поставете гредите в дупките и ги постно против поклони част на стената .

5

Смесете бетон в количката с вода , както на ставките , препоръчани върху опаковката . Излива се сместа в отворите . Оставя се да се за препоръчителната сума от време.

6

Вкарайте върха на лъча флъш срещу стомана етаж Еднопосочни на , или като се затваря както е възможно, ако се поклони раздела възпрепятства това. Пробийте отвори, през гредите с бормашината чук и метални - скучни бита в етаж Еднопосочни на .

7

Прикрепете стоманени греди да Еднопосочни на пода с болтове или самонарезни винтове. Използвайте гаечен ключ въздействие , ако е възможно , или гнездо набор . Затегнете болтовете или винтовете, колкото е възможно. Затегнете периодично , поне веднъж на всеки два до три месеца .


Achoring Уол

8

Изкопайте ров в почвата извън поклони част на стената . Тя трябва да бъде достатъчно дълбоко, за да бъде точно зад секцията на поклони стена в точката го лъкове са най-отдалечени от отвътре. Ако частта от поклони стена надвишава четири фута ширина , копаят ров паралелно , така че стената ще бъде закотвен на 3 до 4 интервали крак .

9

Пробийте дупка през външната страна на поклони раздела на стена с бормашина чук и зидарията ухапа същата ширина като пръта с резба . Прикрепете плочи към стената с винтове пробивни и зидария .

10

Mount плочите на стената от вътрешната страна на основата , така че дупката център ще застанат заедно с дупката за пръчките . MarketBook.bg: 11

Измерете разстоянието между плочата на стената и в края на пръчката . Поставете пръст котва в окопа , разположени така , че пръта с резба може да се свърже с котвата и да се свързва плоча на стената. Поставете пръчката към двата края. Може да се наложи да се коригира съответно котвата .

12

Back- запълване на изкопаната пръст над котвите . Затегнете пръта с резба , така че натискът върху поклони част на стената е към котвата . Използвайте тръбен ключ за затягане на колкото е възможно повече . Back- запълни останалата част на изкопа и се уверете, че да се постигне подходящ наклон далеч от основата , когато преокачествяването почвата. Е.
13

Повторете процедурата на затягане на пръчката , с изкопаване на почвата над върха на пръта и затягането колкото е възможно . Това следва да се извършва на всеки два до три месеца , докато стената е като отвес е възможно, или докато стената не може да се извади по-нататък.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1019014898.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.