Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Снегопочистване >> Content

Как да премахнете Ice От Composite Decking

Ако имате композитен палубата и живеете в район, където сняг и лед са чести явления , отколкото вероятно сте се чудеха как най-добре да се премахне сняг и лед безопасно от него повърхност , без вреда за украса . Въпреки, че всички съставни настилки обикновено се произвеждат по подобен начин , можете да се консултирате с вашия литература украса за някакви насоки специфични за самия продукт , преди да продължите с cleanup.Things ви е нужно
Plastic Shovel Без Metal Edge
Rock Salt или калциев хлорид
Bucket на Hot Water е.
Покажи повече инструкции

1

Отстранете всички неутъпкан сняг , което може да се е акумулирало на леда с лопатата , и намерете ръба лед.

2

Press срещу лед ръба с лопатата бавно и в движение нагоре . Не чип в леда с лопатата , тъй като това може да извади на повърхността на палубата . Това е дълъг и труден процес .


3

Сипете една кофа с гореща вода над района инат Ако не сте в състояние да изчистите всички леда в стъпка две . Това трябва да се стопи по-дебели листове от лед достатъчно, за да ви позволи да продължи , за да изчистите с лопатата .

4

Spread каменна сол или калциев хлорид през заледени области и да ги чакам да се стопи , ако времето не е проблем. Повечето композитни декинг материали имат никакви ограничения срещу използването на тези продукти; обаче , проверете при производителя на вашия продукт , за да се гарантира това няма да окаже отрицателно въздействие или петно ​​на повърхността.

5

Нанесете слой от каменна сол , калциев хлорид или котешка тоалетна на палубата в края на краищата лед не е била отстранена , за да се предотврати по-нататъшно изграждане . И трите варианта са лесни за почистване с маркуч след застудяване е преминал .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/snow-removal/1019077990.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.