Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> ремонт на покрива >> Content

Как да премахнете Old Flat Покривни

Плоски покривни материали е обикновено асфалт хартия и /или херпес зостер и има недостатъка на задържане на вода , сняг и лед. Когато тези елементи е позволено да седне на плосък покрив , с течение на времето го компрометира целостта на покрива , което налага неговата подмяна . Въпреки, че премахване на стария плосък покриви от структура е ясно , че това е много труден задача. За да направите това отидете по-бързо , трябва да имате член на семейството , приятел или съсед да ви помогне . Не забравяйте да пиете много вода, за да спре хидратирани , докато премахването на стари плоски roofing.Things ви е нужно
Dumpster
Tarp
Бънджи кабели
Nail гребец
Покривни лопата
Shingle Изкормвача < Бразилски> Покривни spudder (за катран и чакъл )
Utility нож
чук (по желание )
лост
Push метла MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1 < р > под бунището от отпадъци теглене услуга и да го позиционира на няколко метра от къщата , когато се доставя . Пирон бреза до ръба на покрива и след това се връзвам на другия край на бунището с бънджи въжета . Това ще създаде един улей и улов за всяка спорна отломки.

2

разкопчае мига с лост или ноктите гребец , ако е приложимо. Сложете мигането заделени за последния повторно инсталиране . Приберете всички други тела от покрива като тръби и електрически стълбове . Старият плоския покрив трябва да бъде свободен от всякакви тела и препятствия.


3

Отиди на ъгъла на покривната отдалечен от бунището и бреза улея . Започнете да отнеме до стария асфалт хартия или херпес зостер с покривни лопата. Поставете лопата лопатата между покрива и покривни материали , за да започне нагоре лостовия . След като имате една малка част нагоре , а останалата част ще отиде малко по-лесно , но все още изискват тежък физически труд . Натиснете старата покривна конструкция към бунището и улея , както го отнеме . Продължете по покрива към бунището . Ако не можете да го издърпайте нагоре с лопата , опитайте с чакъл Изкормвача .

4

Нарежете на изолацията пяна с нож в същото ъгъл , в която сте започнали премахване на старата плоски покриви . Разрезът трябва да е около два пъти размера на пика на покриви лопатата си . Мивка покривната лопатата в изолация пяна и повдигнете . Следвайте същия път , както направи , когато предприемането на Плоски покривни .

5

Издърпайте нагоре всички останали нокти с нокти гребец , лост или чук . Sweep целия покрив с тласък метла , като се започне от ъгъла най-далеч от бунището към TARP улея . Sweep покрива чисти, за да инсталирате ново покривно покритие .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1019077731.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.