Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> ремонт на покрива >> Content

Правилното поставяне на Snow Прекъсвания на покрив

Снежни паузи, наричани още сняг охрана, са предназначени за използване на вашия покрив , за да се предотврати сняг и лед от изпадане и причиняване на щети. Точната поставянето на почивките сняг варира в зависимост от снеговалежа в своя регион , смола покрива , както и продължителността на вашия покрив , но има и общи насоки, които да следват при всеки покрив за това как правилно да ги поставите . Практика

сняг паузи по типичен shingled покрива са поставени в групи от по три хоризонтални редове . Първите три реда на почивките за сняг обикновено се поставят около 15инча нагоре от стряхата . Това е често около два реда керемиди . Поставете първия ред , започвайки от вън стена или външната - голяма подкрепа покрив и поставете снега разгражда около 24 инча един от друг . Залитат втория ред около 12 до петнадесетинч до от първия ред . Третият ред се поставя точно като първия ред . Останалите покрива площ не следва да изисква сняг поставяне стража освен ако не сте в един регион, който се натрупва екстремни количества сняг . Ако имате нужда от втора група на почивките за сняг , започват от 6 до 8 метра нагоре от третия ред на първата група и поставете стражи по същия начин , както направи първата група .


Стрехи и Входните врати

Първият ред на почивките за сняг трябва да се поставят над външната стена или подкрепа на най-отдалечените покрив. Те не трябва да бъдат поставени директно над надвес вашия покрив или над вратите , защото тези области, които не могат да бъдат в състояние да поддържат теглото на натоварване от сняг . Снежни почивките са предназначени също така да се използва за сгради, които имат проблеми с ледена преграда, . Надвеси са неотопляеми и лед има тенденция да се натрупват върху тях. Холдинг сняг на надвисналата само ще увеличи проблемите с ледена преграда, а не да ги предотврати. Продажба и Наем Видове Mounts

сняг почивки могат да бъдат или шев монтирани или повърхност монтиран . Жилката монтиран почивки сняг се монтират с помощта на шестнадесетичен винтове и обикновено се монтират върху метални покриви. Surface монтирани почивки за сняг могат да бъдат закрепени само с лепило или заедно със самонарезни винтове, които са пробити в предварително трапчинки дупки в охраната.


Shape и Височина

< стр. > височината и формата на сняг почивката отразява колко сняг и лед, тя е в състояние да задържи . Снежната почивката трябва да бъдат поставени в най-ниската част на покриви панел в района на вашия покрив , където сняг и лед се движи . Снежната почивката трябва да бъде поне на височината на шев на покрива , така че да може да побере леда на място, докато се разтопи .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1019077544.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.