Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> ремонт на покрива >> Content

Как да кандидатстваме Чакъл да Asphalt Oil

Когато плосък покрив е построена за дом или гараж , повърхността е запечатана чрез прилагане на чакъл и асфалт масло или катран. Когато плосък покрив изисква ремонти поради течове , трябва да бъде възстановен на стария покрив и нови катран и чакъл added.Things ви е нужно
Trowel
Филцова хартия
Tape Мярка
Чакъл
Tar е. Филцова хартия MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Измерете ширината и дължината на покрива с мярката по лента. Умножете ширината по дължината да получи квадратен метър , за да се определи колко са необходими чакъл и катран за покриване на покрива.

2

Изсипете катрана върху малка част от покрива и да го разпределя равномерно с мистрията . Поставете хартията чувствах на върха на катрана .


3

Преминете към следващата част на покрива. Изсипете съдържанието на катрани и положи чувствах хартия на място . Повторете тази стъпка за покриване на покрива с един слой на катран и филц хартия.

4

Повторете този процес да се 2-3 слоя от катран и филц хартия на покрива. Изместване на участъци от катран и филц хартия за покриване на евентуални шевове.

5

Изсипете крайния слой на катран в 3 -по- 3 -метрова зона . Нанесете равномерно натрошен чакъл , за да се покрият всички катрана . Повторете тази стъпка, за да нанесете слой от натрошен чакъл до покрива .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1019077455.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.