Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> ремонт на покрива >> Content

Как да се замени Tin на покрив

Ако даден раздел или панел на вашия калай покрив се превърна повредени или напукани , вътрешността на вашия дом може да бъдат изложени на изтичане на вода, която може да причини сериозни щети на вашия дом. Подмяна на повредени калай панел с нова ще предотвратят такива щети от предприемане на място , запазване на вода и други елементи извън където им е мястото . Подмяна на калай панел на покрива може да бъде направено от човек с основни дърводелски skills.Things ви е нужно
Стълба
Работни ръкавици
бормашина
Tape мярка
хартия и молив
Креда или маркер
метал механични
бутил лента
Покривни винтове
Brush
Roof покритие на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Създаване на стълба да ви позволи лесен достъп до засегнатия участък на ламаринения покрив .

2

Качи се по стълбата , след това извадете винтовете , полагане на декоративни елементи към стряхата на покрива. Махни достатъчно само отрежете винтове , така че да може да се плъзга на повредената калай панел от покрива.


3

Плъзнете повреден панел от покрива, след това измерете размерите на панела, като се използва ролетка . Запис на измерванията , като се използва писалка и хартия.

4

Mark нов лист калай ламперия , с помощта на маркер или креда, за да съответства на измерванията , които сте направили от повредения панел , след това се нарязва на групата в съответствие с измервания , използвайки ръчна ножица .

5

покриват двете дълги страни на ново намаляване на ламарина с бутилова лента .

6

Плъзнете новото ламарина на мястото на повредения лист е на покрива и под покрив тапицерия . Уверете се, че тя се вписва плътно в покривната тапицерия .

7

Поставете лента от бутил лента по ръба на покрива на тапицерия .

8

Сменете винтовете кокетни сте премахнали по-рано.

9

Пробийте винт в страните на нов калай панел , като се започне от единия ъгъл на всяка страна , а след това се движи нагоре две инча , докато панелът е обезпечен.
<Бразилски > 10

Brush покрив покритие върху шевовете на панела от всяка страна , след това се оставя на покритието да изсъхне.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/roof-repairs/1019077121.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.