Как да се направи P- Trap Септична Lines от къщата , за да Септична

P- капани са парчета от тръба с U -образна извивка , което позволява водата да обединят вътре. Този капан водни блокове канализационни газове от бягство на канализационната линия и в мивката канализацията . Инсталирана под мивки , р- капани също се намират под душове и други места, където дренажните линии отговарят на системата за къща - септична . P- капани са свързани с помощта на пластмасови или метални компресия ядки или химически цимент , които държат на капани срещу дренаж и септични линии. Повечето общини изискват използването на Р- капани, като предпазна мярка срещу потенциално опасно метан и други канализационни газове.
Което ви е нужно
Канализация накрайник
P -капан , 1 1/2 инча ( за умивални и бани )
ABS P -капан (за душове и други големи канализацията )

ABS цимент
ABS тръба
ABS разклонител

Инструкции
Инсталиране Под мивки
1

Включете водата спирателни вентили под мивка посока на часовниковата стрелка , за да изключите притока на вода , докато работите . Включете едновременно топла и студена вода кранчето дръжки за източване на останалата вода от захранващите линии .

2

Сложи резба края на изтичане на накрайник на дъното на канала на мивката . Завъртете гайката компресия на накрайник на часовниковата стрелка върху резбования край на канала на мивката , докато стегнат. Световния съюз 3

Поставете единия край на P- капана над дъното на накрайник . Завъртете гайката на P -капан часовниковата стрелка над накрайник , докато стегнат. Точка на другия край на P- капана към септична връзката.

4

Сложи 90 градуса U - завой парче върху горната част на отвора на P -капан , и осигуряване на гайка на Р -trap докато стегнат.

5

Поставете другия край на U - завой парче в отвора за източване на септична система , и завъртете по часовниковата стрелка, гайка , докато стегнат.

6

Обърни водоснабдяването клапани на 90 градуса обратно на часовниковата стрелка , и тичам кранчето за 10 секунди, за да тестват връзките в P- капан. Ако всички водни течове , затегнете гайките допълнително на мястото на теча. Световния съюз Инсталиране от душове и други големи Drains
7

Завъртете топката клапан на главния водопровод на часовниковата стрелка , за да изключване на притока на вода към цялата ВиК система.

8

тампон от вътрешната страна на единия край на ABS P -капан монтаж с ABS цимент. Покрийте цялата устна от вътрешността на парче равномерно с цимент.

9

Сложи ръба на P- капана върху накрайник на стъблото за източване. Дръжте парче в място за около 30 секунди, докато масивите от цимент .

10

тампон друга откриването на ABS P- капан с цимент и натиснете септична водосточната тръба в устна. Хванете тръбата на място в продължение на 30 секунди, докато циментът изсъхне . Ако септична тръбата не е пряко в непосредствена близост до P- капана , поставете точка на ABS тръба, която ще достигне между P- капан и септична тръбата в P- капана вместо това.

11 <​​P> тампони вътрешността на ABS разклонител с ABS цимент и натиснете го върху края на тръбата , който се свързва с Р- капана. Тампон от вътрешната страна на другия край на съединителя с ABS цимент, и я натиснете върху основната септична линия.

Колко енергия ли един Trane Rooftop Unit ползване

? Много от единици покривите Trane са опаковани отопление, вентилация и климатизация ( HVAC ) единици . Размерът на единица HVAC определя колко топлинна енергия или енергия за охлаждане го освобождава

Περισσότερα >
Как да Reupholster на тъкани, покрити председател

Дали претапициране плат стол от необходимост или просто защото искате да , ще се постигне голямо удовлетворение от тези на готовия продукт. Reupholster плат стол от вашия дом или излъскване продажбите

Περισσότερα >