Как да замени Тоалетна Handle & усилвател ; Rod

Дръжката и пръчката са сред най- малко движещи се части в тоалетна. Когато е активиран , дръжката ще се вдигне жезъла, който , от своя страна , издърпва верига, която отваря чепаре клапан в тоалетното казанче , което позволява на тоалетната, за да се отмива . С течение на времето , дръжката и прът в тоалетното казанче може да стане корозирал и може да се наложи да бъдат сменени. Или може би вие сте просто Козметичен ремонт на вашата баня и искат различна дръжка за да съответства на новия дизайн . Каквато и да е причината , подмяна на дръжка в тоалетна е сравнително лесна процедура .
Което ви е нужно
Голям регулируем гаечен ключ

New тоалетна дръжка и прът

Инструкции <Бразилски> Смяна на тоалетна дръжка и Род
1

Включете водата на разстояние най спирателния вентил в близост до тоалетната.

2

Махнете капака от тоалетното казанче . Задайте го настрана внимателно, тъй като резервоарни капачки обикновено са направени от порцелан и могат да се счупят лесно. Световния съюз 3

Издърпайте флъш верига в тоалетната до отваряне на тоалетна чепарето и да позволи на водата в резервоар, за да се отцеди напълно.

4

Откачете верига тоалетна от флъш прът и го поставете на дъното на тоалетното казанче .

5

Развийте голяма пластмаса или метал гайка от вътрешната страна на тоалетното казанче , който държи дръжката тоалетна на място. Гайката ще има обратна резба , така че това го завъртете по часовниковата стрелка, за да го разхлабите . Внимавайте да не затегнете гайката , тъй като това може да повреди резервоара. Свалете гайката напълно от събранието дръжка.

6

Извадете старата тоалетна дръжката и пръчката през отвора в резервоара.

7

Инсталирайте новата дръжка и прът от поставяне на прът през отвора в резервоара , докато нишките и на площада монтирането зад конците на дръжката са в позиция на дупката.

8

Фиш новата гайка за дръжката на пръчката и работи до конците на дръжката. Завийте гайката , обратна на часовниковата стрелка , докато дръжката е сигурно. Внимавайте да не прекалите затегнете гайката.

9

Поставете отново веригата на пръчката. Обърни водата отново и да позволи на съда, за да се напълни с вода . Тествайте дръжката чрез промиване на тоалетната. Се регулира позицията на веригата, ако е необходимо. Сменете капака на тоалетната .

Защо ли ми Амана Free- O -Frost Хладилник Freeze Храни

? Ако вашият Амана Free- O -Frost хладилник започва да се замразява храна , когато се работи , един от най-различни възможни причини би могло да бъде причината, поради която доказва. Вие вероятно биха

Περισσότερα >
Как да инсталирате Folding Screen Панта

Сгъваеми екрани могат да бъдат използвани като една стая делител , декоративен акцент в ъгъла, или да се осигури неприкосновеността на личния живот за дрешник . Можете да получите креативни, когато пр

Περισσότερα >