Как да се добави нова ВиК Upstairs за Баня

Добавяне на стойност и удобство за всеки дом чрез инсталиране на нова баня на горния етаж . Настройка на водопровод за нова баня изисква от вас да се свържете водопроводни тръби за доставка и водосточни тръби към съществуващите системи. След новия водопровод е на мястото си , можете да добавите тела и мебели , за да завършите стаята.
Което ви е нужно
Бутални видя с гипсокартон острие
ножовка или лула рязане инструмент
ABS цимент <Бразилски> ABS Y прилепнали
Marker

Плат
Push- към- годни Т- фитинги , 2
Водоснабдяване тръба ( CPVC , мед или PEX )
Pipe каишка <Бразилски> Hammer

Инструкции
Свързване Канализация Lines
1

Свържете се с местния отдел сграда , за да видите дали е необходимо разрешение за добавяне на нов водопровод.

2

Извадете гипсокартон в банята срещу една стена, която има най-близкия достъп до водопроводни линии , ако няма пряк достъп до водопровод в рамките на панел за достъп в стаята. В сухото строителство могат да бъдат отстранени с помощта на възвратно трион и гипсокартон острие. Издърпайте сухото строителство на малки участъци и изхвърлете.


3

Намерете източване линия в стената .

4

Завъртете топката клапан основната линия на водата 90 градуса посока на часовниковата стрелка , за да се изключи притока на вода на цялата ВиК система. Отворете всички кранове кранчето вътре в къщата, за да се отцеди толкова вода, колкото е възможно повече от линиите .

5

Изрежете 5 -инчов точка на линията на отпадъци с помощта на ножовка или лула режещи инструменти . <Бразилски>
6

Нанесете слой на ABS цимент към вътрешността на ABS Y -разклонител .

7

Натиснете съединителя в дупката , който се нарязва на линия оттичане, докато не монтиране плъзга Върху двата края на тръбата. Уверете се, че откриването на Y -образна е насочена към вътрешността на банята, за да се даде възможност за лесен достъп до по-късно. Позволете на цимента да настроите за 10 минути. След като изсъхне, на Y -образна ще осигури място, за да се свържете мивка и тоалетна канализацията . Световния съюз Свързване на захранващите кабели
8

Намерете съществуващите топли и студени водни линии вътре в мазето, crawlspace или панел най-близо до банята достъп.

9

Включете сферичния кран на главния водопровод на 90 градуса по посока на часовниковата стрелка , за да изключите вода в къщата , докато работите .

10

Mark 5 -инчов раздел за двете топли и студени водни линии.

11 <​​P> Нарежете на марка с инструмент тръба рязане или ножовка .

12

Почистете ръбовете на отрязаните тръби с кърпа, за да премахнете всички пластмасови или медни стружки .

13

Place тласък за монтаж Т- фитинги в едната страна на всяка от линиите за снабдяване с трети отваряне обърната по посока на банята. Монтирането гласно ще застане на място .

14

Внимателно издърпайте назад на арматурата и от другата страна на границата тръбата да се промъкнат на тръбите в другата страна на фитинги. Освободете монтирането и на тръбата , за да завършите връзката.

15

Промушете новите водни тръби в стената по посока на банята и поставете основата на тръбите в отворите на Т- фитинги , Това ще се свърже водни линии на съществуващата ВиК система.

16

Има помощник ръководи върховете на тръбите в отвора в горния етаж баня стената. Временно се осигури по върховете на тръбите срещу родословна в стената чрез поставяне на каишка тръба около всяка линия и подслушване на предоставяните ноктите в шипове . Това ще задържи линии в място , докато не сте готови да добавите мебели и отделни тела.

Факти за Микровълните & Радиация

Радиация е повече от просто основа за страшни научнофантастичните филми , той улеснява възприемането на цвят , растежът на зеленчуци в градината и разнообразието на въздушни маси, които създава за вре

Περισσότερα >
Как да се възстанови на председателя Backs

Възстановяване на облегалката на стола е проект , който може да завърши в рамките на един час . Можете да намерите стари столове в ярд продажби или спестовност магазини и да им даде нов живот с малко

Περισσότερα >