Как да инсталирате на Off Automatic Душ Ограничаване Valve

Битови душове са основни потребители на топла вода. Това означава, че частично затваряне или ограничаване , количеството на водата, която може да тече от душ главата ще спестите пари, като едновременно намалява потреблението на вода и използването на гориво за отопление , че водата . Възрастните душ клапани да затварят или да ограничат водния поток са монтирани в стените , като част от вътрешния водопровод . Въпреки това, с модерна душ можете да инсталирате автоматичен клапан, ограничаващ без отваряне на стените.
Което ви е нужно
Pipe ключ
памучна кърпа
Автоматичен клапан, ограничаващ

печат Тема лента
Ножици

Инструкции
1

Намерете ставата , където си душ или подвижен душ маркуч се свързва с тръбата за подаване на вода, която излиза от стената. Завъртете главата на душа или маркуч монтаж обратно на часовниковата стрелка , за да го премахнете.

2

Сложи памучна кърпа над главата на душа или маркуч монтаж , ако не ще се губят на ръка. Затегнете с тръбен ключ около кърпа памук, който ще защитава тръбата под нея , като завъртите винта за регулиране , докато има само малка разлика между ключа и тръбата памук увит . Световния съюз 3

Завъртете тръбата , за да преместите душ главата монтиране обратно на часовниковата стрелка , за да се отпуснеш и да го премахнете.

4

Изберете ограничаване шайба да поставите във вашия автоматичен клапан, ограничаващ , ако тя предлага променливи настройки. Обърнете се към ръководството за инсталация, която дойде с ограничаване на клапана, за да определи най-добрия шайба за вашата ситуация .

5

Отрежете 6-инчов ивица уплътнение конец лента и го увийте около нишките на ограничаването клапан. Поставете вентила в отворена тръба в душ и го завъртете по часовниковата стрелка с ръка , докато го стяга .

6

Опаковайте кърпа памук около ограничаване вентил и прикрепете тръбен ключ . Завъртете ключа за затягане на клапа на място, докато можете да натиснете здраво , без да го кара да се затегне още повече.

7

Изрежете още 6 -инчов лента на конци печат лента и го увийте около резба края на своя душ или маркуч монтаж. Увийте го с кърпа памук и използвайте ключа за да я затегнете при откриването на ограничаване на клапана .

Как да се измери с мултицет Приемственост в сушилня

A мултицет е полезен инструмент за тестване на електрически кабели и вериги в уреди като сешоар. Чрез тестване на отделни компоненти , мултицет ви дава възможност да се изолират проблем в уреда бързо

Περισσότερα >
Как да направим един плексиглас Mirror

Simple огледала са достъпни , но не добавят много визуално обжалване пред дома си . Fancy , рамкирани огледала са склонни да бъдат скъпи и тежки . Въпреки това , можете да направите своя собствена рам

Περισσότερα >