Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> водопровод >> Content

Как да се определи течове в тръби на спирателни вентили в GE Профил Хладилници

A спирателен клапан осигурява връзка от водоснабдяването на ВиК система на Вашия дом да си GE Профил хладилник, както и изключване на безопасност за тази доставка на вода. Профил хладилниците се свързват към спирателния кран с помощта на специално изработени Смарт Connect тръбичка , която се поставя плавно в отвора на клапана и след това се отдава здраво с един орех компресия. Ако гайката е прекалено стегнат обаче, връзката може да изтече . Ремонт на теча изисква нищо повече от демонтажа на връзката, последвано от създаването на подходяща сглобка между тръба и valve.Things ви е нужно
5 - галон кофа е. Регулируем гаечен ключ
Clean кърпа <Бразилски >
Показване повече инструкции в
1

намерите тръбичката Смарт Connect на гърба на вашия GE Профил хладилник. Това е вода тръба свързана с обратно към долната част на хладилника . Следвайте тръбата отзад , докато стигнете до връзката от тръба към спирателния кран .

2

Изключете подаването на вода към тръбата хранене спирателния вентил.

<Бразилски > 3

Поставете на 5 галон кофа под спирателния вентил. Поставете челюстите на ключа около гайката на клапана и след това го даде оборот обратно на часовниковата стрелка , за да разхлабите гайката. Едно пълно завъртане на гайката трябва да ви позволи да завърши го свалят от спирателния вентил на ръка , освен ако гайката е пренатягане , вкарвайки на теча. Свалете гайката напълно , излагайки на края на тръбата във вентила .

4

Извадете тръбата от спирателния кран , като се внимава да я държи над кофата като вода , съдържаща се в тръбата ще започне да изтече . Окачете края на тръбата над кофата , за да може да се изпразни .

5

Почистете края на тръбата , както и от вътрешната и външната страна на връзката клапан с чиста кърпа .
<Бразилски > 6

Вкарайте края на тръбата на Смарт Connect обратно в отвора на спирателния вентил . Издърпайте гайката върху протектора и след това го завъртете на ръка , това затягане , колкото е възможно . Използвай гаечния ключ , за да затегнете гайката още един завой.

7

Възстановете подаването на вода , и да гледате за всеки допълнителен знак на изтичането му.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/plumbing/1019076961.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.