Как да се определи много бавно ВиК течове

Някои течове са толкова бавни , че собствениците на жилища не ги забелязват , докато водата се просмуква в сухото строителство , подове или шкафове . Въпреки ремонт бавни течове не е толкова критично време като ремонт на други течове , те все още причини увреждане с течение на времето . След откриване на бавен теч в дома си , първата стъпка е да се запознаят и затегнете монтирането близо до проблемните зони . В някои случаи , кръпка за изтичане на информация със специален водопровод ръкави спира допълнителни водни leakage.Things ви е нужно
безсрочен гаечен ключ
прикачване ремонт Compression
Marker
мярка Tape
Тръборез <Бразилски> компресиране ядки
Ferrules MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
разхлабени Фитинги MarketBook.bg: 1

Изгасете водата на ВиК тръба чрез затваряне на спирателния кран на водата в близост до него на стена или в обходим пространство . Ако не можете да намерите на спирателния кран , отидете до главния спирателен клапан на дома и за обръщане на водата на разстояние там.

2

Отворете всички клапани в близост до изтичане на тръбата с леко ги превръща обратно на часовниковата стрелка .


3

Поставете безсрочен гаечен ключ около гайката най-близо до теча и го завъртете по часовниковата стрелка, една осма или една - четвърт оборот .

4

Включете подаването на вода обратно към главния клапан и наблюдава района на ВиК за да се гарантира не възникнат допълнителни течове. Наем ремонт Holes

5

Покупка съединител ремонт компресия, която е със същия диаметър на повредената тръба. Връзката трябва да бъде достатъчно дълъг, за да покрие увредената зона с най-малко един инч , за да пощади от всяка страна.

6

Изключете подаването на вода към дома и задръжте ремонта прикачване към увредената зона на тръбата . Мярка 1 инч от всеки край на съединителя и марки повредената тръба с маркер ; на съединителя трябва да се припокрива тръбата на всеки край .

7

Увийте катер тръба около един маркер линия и я завъртете , за да намали през тръбата . Повторете този процес , от друга маркер линия, за да се отстрани част на повредената тръба.

8

Плъзнете гайка компресия върху всеки край на повредената тръба и след това плъзнете втулка върху всеки край.
<Бразилски> 9

Плъзнете съединител ремонт компресия върху единия край на тръбата и след това повдигнете другия край на съединителя върху другия край на тръбата.

10

Hand - затегнете гайката компресия над на края на съединителя компресия в двата края . След това завъртете гайката още половин завой с отворен край ключ, за да се гарантира, че е здраво.

11

Завъртете водата отново и проверете дали течът е спрял .
<Бразилски>


Колко Пропан Дали един Пропан Хладилник ползване

? Пропан хладилници , построени в рамките на последните 30 години са проектирани с икономия на гориво и ниски емисии в ума. Като цяло , пропан хладилници , построени от 1970 г. насам използват около п

Περισσότερα >
Плановете & Измерванията за това как да се изработи Трапезария Таблица & Столове

A маса трапезария могат да бъдат всякакви размери . Това е измерването , обаче , че са най-важни за проектиране и след получаване на маса, която може да се използва . Има много различни аспекти, за да

Περισσότερα >